Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > ENGINYERS BCN premia el millor expedient a la graduació del Tecnocampus


Notícies

RSS

Dimecres, 5 de juliol de 2017

ENGINYERS BCN premia el millor expedient a la graduació del Tecnocampus

Estudiar té recompensa i en aquest cas Ramón Vinyes, el millor expedient de l’Escola Superior Politècnica, al Tecnocampus Mataró, va rebre un any de col·legiació gratuït, una tablet i un diploma de reconeixement per part del Col·legi. Va ser el divendres 30 de juny durant l’acte de graduació en el qual, entre altres especialitats, es van titular en Enginyeria Electrònica o Enginyeria Mecànica 68 estudiants.

L’auditori del Tecnocampus va acollir el divendres la graduació dels estudiants d’últim curs de l’Escola Superior Politècnica de Mataró, que va ser la darrera vinculada la UPC en aquest campus universitari. Entre els nous graduats estava Ramón Vinyes, millor expedient acadèmic de la promoció 2016-2017. Judit Obón, representant del Col·legi, va fer-li entrega d'una tablet i un diploma de reconeixement. A més, Vinyes podrà gaudir d’un any de col·legiació gratuït.

D’aquesta manera, ENGINYERS BCN continua consolidant la seva presència a les universitats per tal de potenciar-se com una eina bàsica en l’impuls dels recents graduats. I és que es premia el millor estudiant de cada promoció acadèmica en reconeixement a l'esforç realitzat i per tal de motivar a les futures generacions d'enginyers.

Feu-ho córrer
  • Més

El vicerector d’Ordenació Acadèmica, Xavier Cañavate, l'estudiant amb millor expedient acadèmic, Ramón Vinyes, i la representant del Col·legi, Judit Obón

[+] Ampliar

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial