Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Un Concert de Nadal per recordar


Notícies

RSS

Dimecres, 21 de desembre de 2016

Un Concert de Nadal per recordar

L'Escolania de Montserrat va fer vibrar d'emoció a l'audiència que el passat 20 de desembre va omplir de gom a gom la Basílica de Santa Maria del Mar per escoltar el concert de Nadal del Col·legi. Per a tots els col·legiats i familiars assistents, serà difícil oblidar aquest concert i les veus dels escolans, gairebé angelicals, quan van entonar un emotiu Cant dels Ocells i el Virolai, acompanyats per la pianista Mercè Sanchís i dirigits per Llorenç Castelló.

El mateix dia, abans del concert, van visitar el Col·legi. Van arribar a les 15h i, com els correspon als nens de la seva edat, d'entre 10 i 14 anys, van escoltar encuriosits i divertits les explicacions sobre la història del Col·legi mentre feien la visita guiada per tots els racons de la seu. 

A les 20.30 h, aquests nens riallers, van arribar a la Basílica de Santa Maria del Mar, preciós exemple del gòtic català del segle XIV, i allà van deixar de ser nens per convertir-se en àngels, literalment. Perquè això és el que ens van transmetre les seves veus, oferint-nos un esplèndid repertori clàssic i nadalenc, que va tenir el moment àlgid amb dos bisos excepcionals que van servir de cloenda: el Cant dels Ocells i el Virolai.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'