Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El 24 d'octubre s'iniciarà la segona edició del curs d'auditors energètics


Notícies

RSS

Dimecres, 28 de setembre de 2016

El 24 d'octubre s'iniciarà la segona edició del curs d'auditors energètics

El curs es pot fer de forma presencial o per videostreaming i compta amb ponents de reconegut prestigi. Es combina formació teòrica i pràctica, necessària per als professionals que vulguin exercir d'auditors energètics. Inscripcions obertes: presencial / streaming.

La publicació del Reial Decret d'auditories energètiques el passat mes de febrer fa necessari establir un marc formatiu que permeti als tècnics que exerceixin com a auditors energètics accedir a una metodologia tècnica basada en els criteris establerts pel propi Reial Decret. Per aquest motiu, ENGINYERS BCN ha desenvolupat un curs específic sobre aquesta matèria, que va dur-se a termer  durant la primavera passada. Vist l'èxit d'aquest curs, el Col·legi ha programat una segona edició per a aquesta tardor.

El curs compta amb la participació de ponents de reconegut prestigi dins l'àmbit de la gestió energètica i s'ha estructurat en dos grans mòduls:

  • Mòdul 1: Auditories energètiques. Es desenvoluparan qüestions fonamentals a tenir present durant tot el procés d'execució d'una auditoria energètica (basada en els patrons que estableix la normativa), com ara l'àmbit normatiu, responsabilitats i competències; l'estructura, organització i desenvolupament d'una auditoria; i l'anàlisi tècnic-econòmic d'una auditoria.
  • Mòdul 2: Casos pràctics. Desenvolupament de casos pràctics d'auditories energètiques en Indústria, Sector Terciari (residencial, públic, docent o similar) i Edificis singulars (esportius, hospitalaris, culturals o similars).

Curs d'auditors energètics (presencial)
Dates, horaris i lloc: del 24 d'octubre a l'1 de desembre de 2016, de 18 a 21h, al Col·legi (Consell de Cent, 365). Consulta els dies concrets aquí.
Més informació del curs aquí.
Inscripcions en aquest enllaç.

Curs d'auditors energètics (streaming)
Dates, horaris i lloc: del 24 d'octubre a l'1 de desembre de 2016, de 18 a 21h, en seguiment en directe per videostreaming. Consulta els dies concrets aquí.
Més informació del curs aquí.
Inscripcions en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial