Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Aquest dijous, Junta General Extraordinària


Notícies

RSS

Dimarts, 27 de setembre de 2016

Aquest dijous, Junta General Extraordinària

Durant la sessió, que tindrà lloc a les 19h i podrà seguir-se en directe per videostreaming, s'exposarà i és donarà suport, si s'escau, al projecte de modificació estatutària parcial. El Col·legi vol millorar i facilitar la participació dels col·legiats en el dia a dia d'ENGINYERS BCN i prova d'això és aquesta serà la primera vegada que els col·legiats podran votar de manera telemàtica durant els dies 28 i 29.

La proposta de modificació d'estatuts presenta quatre grans novetats: el nou model de governança, el règim electoral, la creació de demarcacions i el procediment sancionador i la regulació de terminis. En aquesta presentació trobaràs més informació al respecte. També pots consultar el projecte i la memòria justificativa.

Els col·legiats podran votar presencialment a la Junta d'aquest dijous 29 però també de forma telemàtica des de les 9 del matí del 28 de setembre fins al moment que ho determini el secretari durant la Junta del 29 de setembre. Per fer-ho, el Col·legi ha habilitat un sistema que, de manera senzilla i accessible, permetrà als col·legiats que ho desitgin emetre el seu vot en línia i expressar així la seva opinió sobre la proposta de reforma d’Estatuts que es plantejarà en aquesta propera Junta. Consulta els detalls d'aquest vot telemàtic en aquest manual i al vídeo explicatiu. A més, recorda que la Junta es podrà seguir en directe per videostreaming, pots apuntar-te aquí per rebre el codi d'accés al visionat per streaming.

Tota la informació relativa a aquesta Junta General Extraordinària la trobaràs al seu web específic.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial