Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Les comissions de Disseny Industrial i Seguretat Contra Incendis i Emergències celebren les seves e...


Notícies

RSS

Dimarts, 27 de setembre de 2016

Les comissions de Disseny Industrial i Seguretat Contra Incendis i Emergències celebren les seves eleccions els dies 10 i 13 d'octubre

Els interessats en presentar candidatures a les Juntes Rectores d'aquestes dues comissions poden fer-ho abans dels dies 4 i 6 d'octubre respectivament. Consulta el calendari del procés electoral i les dates de les eleccions de totes les comissions per poder participar activament en aquest procés.

  • Comissió de Disseny Industrial: aquells que ho desitgin poden presentar les candidatures a la Junta Rectora d'aquesta comissió abans del 4 d'octubre. El dia 10 d'octubre, a les 19h a la seu del Col·legi, se celebraran les eleccions a la Junta Rectora de la Comissió de Disseny Industrial del Col·legi.
  • Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències: aquells que ho desitgin poden presentar les candidatures a la Junta Rectora d'aquesta comissió abans del 6 d'octubre. El dia 13 d'octubre, a les 19h a la seu del Col·legi, se celebraran les eleccions a la Junta Rectora de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències del Col·legi.

Els interessats en presentar candidatures han d'omplir aquest document i lliurar-lo presencialment al Col·legi o enviar-lo a través del correu electrònic ebcn@ebcn.cat. En tots els casos, i un cop tancat el període de presentació de candidatures, es publicarà al web del Col·legi el document de cada candidatura per tal que els membres de les comissions puguin coneixer-les amb antelació al dia de les votacions.

Podeu consultar el calendari del procés electoral i les dates de les eleccions de totes les Juntes Rectores de les Comissions en aquest espai web.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial