Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi i el Gremi de Caldereria de Barcelona organitzen una conferència sobre la nova directi...


Notícies

RSS

Divendres, 23 de setembre de 2016

El Col·legi i el Gremi de Caldereria de Barcelona organitzen una conferència sobre la nova directiva d'equips a pressió

Diversos experts parlaran àmpliament de com afecta la nova Directiva d’equips a pressió, que va entrar en vigor el 19 de juliol passat. Es tracta d'un canvi legislatiu de màxim interès per a enginyers, fabricants, instal·ladors i persones vinculades al sector. La conferència es farà el 18 d'octubre i ja admet inscripcions.

Durant la conferència es farà un repàs històric i es diferenciaran els aspectes nous dels que es mantenen respecte la directiva anterior. També es donarà resposta a les possibles inquietuds dels participants.

El programa és el següent:

  • Presentació, a càrrec de Sr. David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN i Sr. Oriol Sagarra, Secretari del Gremi de Caldereria de Barcelona.
  • Orígens de la Nova Directiva: Del “nou enfocament” de l’antiga DEP del 1997 a l’anomenat “Nou Marc Legal” (Reglament CE 765/2008 sobre requisits d’acreditació i vigilància de mercat i Decisió 768/2008/CE sobre el marc comú europeu per la comercialització, a càrrec de Sr. Rodrigo Radovan, Director de Serveis Industrials de TÜV Rheinland ICT, S.A.
  • Novetats de la nova DEP: Classificació de productes, identificació i responsabilització dels agents econòmics, a càrrec de Sra. Gema Garcia, Industrial Inspector Manager de SCI, Control & Inspección.
  • Aspectes que es mantenen en la nova DEP o que han sofert canvis mínims, a càrrec de Sr. Javier Aranda, Supervisor Reglamentari DEP SGS IRSA. 
  • Casos pràctics extrets de la DEP, a càrrec de Sr. Josep Maria Perdigó, Secretari Tècnic del Gremi de Caldereria de Barcelona.
  • Col·loqui moderat per Josep Maria Perdigó, Secretari Tècnic del Gremi de Caldereria de Barcelona.

Data, horari i lloc: 18 d'octubre, de 9.30 a 13h, a la sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació de la xerrada aquí.
Inscripcions en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial