Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi presentarà al novembre les primeres fitxes del renovat Manual de seguretat contra ince...


Notícies

RSS

Dimecres, 14 de setembre de 2016

El Col·legi presentarà al novembre les primeres fitxes del renovat Manual de seguretat contra incendis

El proper 8 de novembre la sala d'actes del Col·legi acollirà la presentació de les noves fitxes sobre protecció passiva. Experts en la matèria s’han encarregat d’actualitzar aquest material, que té com a objectiu facilitar el desenvolupament professional dels col·legiats. Inscripcions a la presentació aquí.

La renovació del Manual de seguretat contra incendis, editat pel Col·legi ara fa uns deu anys, va ser una proposta de la Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències. Des de llavors, el Col·legi ha treballat per dur a terme aquesta actualització del Manual, que inclourà la normativa actual en aquests camps, que ha anat canviant amb el pas del temps. A més, els tècnics del grup de treball (inclou col·legiats, tècnics i personal d’ENGINYERS BCN) han considerat oportú ampliar el nombre de fitxes incloses, un fet que permetrà aprofundir sobre continguts que requereixen un desenvolupament més ampli i que fins ara no tenien cabuda al Manual. Entre els nous continguts hi trobem la reacció al foc, la sectorització mòbil i sectorització fixa, la protecció estructural i el manteniment en la protecció passiva. Una altra de les grans novetats d’aquesta nova col·lecció de fitxes és la col·laboració de tècnics de diverses empreses capdavanteres en el sector de la seguretat contra incendis.

La presentació s'havia de fer el 20 d'octubre, però, finalment, i per problemes d'agenda, la presentació s'ha traslladat al proper 8 de novembre. L'acte estarà presidit pel degà, Miquel Darnés, Laia Liébana, vocal de la junta, i Òscar Rosique, president de la Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències, presentaran aquest renovat Manual i donaran a conèixer les quatre fitxes del primer capítol del Manual, dedicat a la protecció passiva. També es farà un debat tècnic sobre la situació actual de la protecció passiva contra incendis.

Posteriorment a aquest acte, les fitxes seran accessibles a través del nostre web.

Data, hora i lloc: 8 de novembre, a les 18.30h, a la sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365).
Més informació de l'activitat aquí.
Inscripcions en aquest enllaç.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari