25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada


Portada > El Col·legi > Notícies > El Col·legi presenta la nova campanya de comunicació "Contacta, connecta, comparteix"


Notícies

RSS

Dimarts, 21 de juny de 2016

El Col·legi presenta la nova campanya de comunicació "Contacta, connecta, comparteix"

La nova imatge es plasmarà als anuncis d’ENGINYERS BCN, a la seu col·legial i en nou site que agrupa totes les accions del Col·legi per fer xarxa. 

La nova campanya Contacta, connecta, comparteix té com a objectiu fer veure als professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial que aconseguir i mantenir els contactes professionals és vital per a la seva carrera com a enginyers. ENGINYERS BCN és un punt de trobada per a tots ells i els ofereix una àmplia varietat de serveis, que han anat creixent i diversificant-se quantitativament i qualitativament durant aquests darrers anys per arribar a l’excel·lència. Aquest és el punt de partida d’aquesta nova campanya, que a partir d’ara s’implementarà en la publicitat emesa pel Col·legi.

La nova imatge té una gama cromàtica basada en les tonalitats verdes i grogues, colors que volen reflectir una visió tecnològica, fresca i moderna. A més, va acompanyada de diversos pictogrames que identifiquen els diversos serveis i elements característics del Col·legi, com ara els seus col·legiats, la formació, la indústria, l’ús de xarxes socials o el vincle amb la universitat i la indústria, entre d’altres.

La nova campanya també ha comportat el naixement del site www.elcollegiconnecta.cat, on es recullen tots aquells serveis que ENGINYERS BCN posa a disposició dels seus col·legiats per fer xarxa. A més, es desenvoluparan diverses figures construïdes amb cartró que permetran conformar construccions mòbils, que s’ubicaran a la seu col·legial i als actes organitzats pel Col·legi, com la darrera Diada.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial