Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 3549 notícies disponibles

 • Dimarts, 25 de juny de 2019

  Estalvia’t un 10% en màsters i postgraus de la UVic-UCC

  Més avantatges per a col·legiats i precol·legiats. La UVic-UCC us ofereix un 10% de descompte en les següents formacions: Postgrau en Robòtica Industrial, Postgrau en Robòtica Mòbil, Màster en Robòtica i MBA (edició Granollers). Informació dels programes. Continua llegint per conèixer les condicions.

  [+]
 • Divendres, 21 de juny de 2019

  Subvencions per a projectes de prevenció i reciclatge de residus industrials

  En data 21 de juny de 2019 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

  • Resolució TES/1664/2019, de 17 de maig, de convocatòria de subvencions per a l'execució de projectes de prevenció, preparació per a la reutilització i reciclatge de residus industrials (ref. BDNS 462243). Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dijous, 20 de juny de 2019

  Anima l'equip d'ENGINYERS BCN a la final de la Copa Ernest Lluch!

  L’equip d’ENGINYERS BCN jugarà el dijous 27 de juny, a les 20.30 h, la final de la Copa Ernest Lluch contra UB 1450. Vine a donar el teu suport a l’estadi Narcís Sala (Camp del Sant Andreu), al carrer de Santa Coloma, 39 de Barcelona. Aquesta competició enfronta universitats, col·legis professionals i altres entitats amb equips de futbol 11. Vine, t'esperem!

  [+]
 • Dijous, 20 de juny de 2019

  Lloga els nostres aparells de mesura

  Recordeu que ENGINYERS BCN us ofereix l’opció d’accedir a un conjunt d’aparells de mesura degudament calibrats com a complement de la vostra actuació professional i a preus molt avantatjosos. Entre altres, tenim un sonòmetre, una font sonora, un luxímetre i un analitzador de xarxes elèctriques. Més informació.

  [+]
 • Dijous, 20 de juny de 2019

  Reunió el 8 de juliol sobre la nova Comissió Tècnica de l'Enginyeria

  La Junta de Govern ha impulsat la creació de la Comissió Tècnica de l'Enginyeria. Aglutinarà, entre altres, les següents temàtiques: Instal·lacions, Activitats, BIM, Il·luminació, Acústica, Urbanisme, Smart Cities, Accessibilitat i Indústria 4.0. Hereva de la Comissió d’Exercici Lliure, els col·legiats interessats en participar-hi esteu convidats a una reunió inicial el 8 de juliol a les 18.30 h. Confirma la teva assistència.

  [+]
 • Dijous, 20 de juny de 2019

  Últims dies: Estalvia’t un 10% en la taxa de recollida de residus

  Fins el 30 de juny els col·legiats teniu la possibilitat de veure reduïda la taxa de recollida de residus comercials i industrials en un 10%. Entreu aquí si teniu el domicili fiscal a Barcelona i, després d’indicar en quines accions participeu, empleneu el formulari.

  [+]
 • Divendres, 14 de juny de 2019

  Acord de col·laboració amb l’escola d’Igualada

  El Col·legi ha signat un conveni amb l’Escola Politècnica Superior d’Igualada de la UdL. Les dues institucions s’avenen a impulsar un programa conjunt d’actuacions per a la prestació de serveis a col·legiats i estudiants. Després de la signatura, el degà va entregar un iPad a Marta Abad, alumna de l’escola i premi al millor expedient acadèmic.

  [+]
 • Dijous, 13 de juny de 2019

  La cantant Beth actuarà a la Nit del Col·legiat

  Coneguda pel gran públic gràcies al programa Operación Triunfo, la cantant Beth serà una de les protagonistes de la Nit del Col·legiat i la Professió. També pujaran a l’escenari l’arpista Berta Puigdemasa i el pianista Mateu Peramiquel. La festa del Col·legi se celebrarà a Masia Rosàs el 28 de juny. Demana les teves entrades aquí o presencialment (15€/persona).

  [+]
 • Dijous, 13 de juny de 2019

  Accés gratuït a programes i normes UNE

  Per ser col·legiat tens en aquest web una sèrie de programes informàtics a cost zero o a preus reduïts, entre els quals hi ha la versió de 2019 de les aplicacions de CYPE. També pots consultar normes UNE, EN i ISO. Continua llegint per veure'n més detalls.

  [+]
 • Dijous, 13 de juny de 2019

  Torna-la a Veure compleix 2 anys amb més de 9.000 visites

  El portal audiovisual del Col·legi va néixer al juny de 2017 i des de llavors acumula 119 vídeos i 9.134 visites. Torna-la a Veure conté conferències, jornades i actes socials celebrats al Col·legi. Els vídeos més vistos són: “L’Enginyeria és un grau”, “El Facility Manager” i “Any de l’Enginyeria 4.0”.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica