Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 3563 notícies disponibles

 • Dimarts, 16 de juliol de 2019

  Borsa de treball: Mira aquestes ofertes de feina

  El Col·legi compta amb la Borsa de treball especialitzada en enginyeria més àmplia del mercat. Destaquem, a continuació, algunes ofertes disponibles per a col·legiats i precol·legiats: Enginyer/a de projecte mecànic, Suport tècnic, Enginyer/a de processos, Facility Manager i Enginyer/a electrònic/a (estudiant). Consulta totes les ofertes.

  [+]
 • Dimarts, 16 de juliol de 2019

  10% de descompte a la primera matrícula a UNIR

  UNIR, universitat privada online, ofereix als col·legiats i familiars directes de primer grau un 10% de descompte sobre els preus establerts per a la primera matrícula. Si tens un descompte major en actiu, s’aplicarà un descompte addicional d’un 5% per al col·legiat. Consulta altres avantatges.

  [+]
 • Dilluns, 15 de juliol de 2019

  Suspensió de la tramitació de plans urbanístics en determinats establiments emblemàtics

  En data 12 de juliol de 2019 ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

  • Ajuntament de Barcelona - Suspensió de tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i atorgament de llicències d'edificació, reforma, rehabilitació i d'altres en l’àmbit de protecció d’establiments emblemàtics. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dimecres, 10 de juliol de 2019

  Subvencions a la reutilització i reciclatge de residus

  L'Agència de Residus de Catalunya ha convocat diverses línies de subvencions adreçades a empreses i entitats. Són ajudes a la reutilització i reciclatge de residus industrials, a la reutilització de residus municipals, al foment de la recollida selectiva de residus municipals i al foment de l’economia circular. Més informació.

  [+]
 • Dimarts, 9 de juliol de 2019

  Inscriu-te a aquests sis cursos sense cost

  A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, tots els col·legiats teniu ara accés a sis cursos sense cap cost. Són formacions de tècniques de venda, de comunicació, de ‘mindfulness’, i també específiques per a autònoms, que tindran lloc a diversos col·legis professionals. Més informació, en aquesta notícia.

  [+]
 • Dimarts, 9 de juliol de 2019

  La Comissió Tècnica de l’Enginyeria comença a caminar

  La trobada que el 8 de juliol va posar fil a l’agulla a la nova Comissió Tècnica de l’Enginyeria va reunir més d’una trentena de col·legiats per acordar continguts i organització. La Junta de Govern i l’equip humà del Col·legi s’implicaran en la seva posada en marxa. Al setembre, una segona reunió continuarà el camí ara iniciat.

  [+]
 • Dimarts, 9 de juliol de 2019

  Els col·legiats ara teniu accés gratuït a l’Arxiu Topogràfic Nacional de Lindes

  L’ATNL, o Arxiu Topogràfic Nacional de Lindes, és una eina mitjançant la qual es poden generar fitxers Catastre GML (Geography Markup Language). Ara els col·legiats podeu accedir-hi gratuïtament entrant aquí gràcies a un conveni promogut pel Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Industriales de España (COGITI).

  [+]
 • Dilluns, 8 de juliol de 2019

  Reordenació i millora urbana del recinte de Mercabarna

  En data 8 de juliol de 2019 ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

  • Ajuntament de Barcelona – aprovació definitiva de la Modificació del Pla Especial Urbanístic de reordenació i de Millora Urbana del recinte de Mercabarna. Pots consultar-ho aquí.

  [+]
 • Dimarts, 2 de juliol de 2019

  Mira com va ser la Nit del Col·legiat i la Professió 2019

  L’eslògan de la primera Nit del Col·legiat i la Professió era “El somni d’una nit d’estiu” i realment ho va ser. Gairebé 500 assistents van celebrar l’orgull de pertànyer a ENGINYERS BCN en un entorn d’ensomni que va deixar premis, homenatges i unes actuacions molt emotives. Tens el vídeo de resum i les millors fotos de la nit en aquesta notícia.

  [+]
 • Divendres, 28 de juny de 2019

  Campions! L'equip d'ENGINYERS BCN guanya la Copa Ernest Lluch

  Emocionant final de la Copa Ernest Lluch amb victòria dels nostres. L’equip del Col·legi es va imposar 2 a 1 contra els guanyadors de l’any passat: UB 1450. Aquesta competició enfronta universitats, col·legis professionals i altres entitats amb equips de futbol 11. Mira el vídeo del partit aquí. Enhorabona campions!

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica