25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies


Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 4350 notícies disponibles

 • Dimarts, 7 de desembre de 2021

  Normativa sobre substàncies perilloses en aparells elèctrics

  En data 2 de desembre, ha estat publicada en el BOE la disposició següent: "Orden PCM/1336/2021, de 30 de noviembre, por la que se modifica el Anexo III del Real Decreto 219/2013, de 22 de marzo, sobre restricciones a la utilización de determinadas sustancias peligrosas en aparatos eléctricos y electrónicos".

 • Dimecres, 1 de desembre de 2021

  La Generalitat atorga la Creu de Sant Jordi al Col·legi

  Per la seva vocació de servei a la societat, per la tasca que realitza defensant la professió, pels seus 25 anys i pel seu paper proactiu durant la pandèmia. Aquests són els motius pels quals el govern català ha premiat el Col·legi amb la màxima distinció que pot atorgar: la Creu de Sant Jordi. La Generalitat ha reconegut, en total, 20 persones i 10 entitats que han ofert serveis destacats a Catalunya. El premi es lliurarà en un acte institucional el 13 de desembre a Barberà del Vallès.

  [+]
 • Dimarts, 30 de novembre de 2021

  Convocatòria de Junta General Ordinària

  El 21 de desembre a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària per estudiar i aprovar, si escau, del pressupost de 2022. Es podrà votar de manera electrònica els dies 20 i 21 i presencialment a la finalització de l'acte. Més informació.

  [+]
 • Dimarts, 30 de novembre de 2021

  Guanya 4 entrades a Port Aventura amb el Concurs Infantil de Nadales

  Els fills i nets dels col·legiats amb no més de 12 anys poden participar al Concurs Infantil de Nadales. Els guanyadors rebran 4 entrades per a Port Aventura Park. Bases completes. El límit de temps per participar-hi s'ha ampliat, ara és el 13 de desembre. Les nadales presentades seran exposades en aquest apartat del web.

  [+]
 • Dilluns, 29 de novembre de 2021

  Objectiu 2022: Recuperar la “normalitat”

  El degà parla, a l'Observatori de novembre-desembre, de la voluntat de recuperar la presencialitat sense deixar d'oferir l'opció telemàtica, reforçada, en els últims anys, al Col·legi. Miquel Darnés explica que també és important reprendre l'activitat institucional. Llegeix l'article aquí o llegeix-lo al web.

  [+]
 • Divendres, 26 de novembre de 2021

  Torna el Concert de Nadal

  Ja pots demanar aquí les teves entrades al Concert de Nadal. Després d'un any de "descans", el Col·legi organitza una nova edició d'aquest clàssic que enguany estarà protagonitzat per la prestigiosa Orquestra Simfònica del Vallès. Acompanyaran el Cor Madrigal, la soprano Irene Mas i la mezzosoprano Mercè Bruguera. Apunta la data (dijous 16 de desembre a les 20.30 h) i el lloc (Basílica de Santa Maria del Mar) i reserva ara el teu seient! (Cada entrada té un cost de 3 euros. La recaptació es destinarà a La Marató).

  [+]
 • Dijous, 25 de novembre de 2021

  Normativa sobre exposició a agents biològics

  En data 25 de novembre ha estat publicada al BOE la disposició següent: "Orden TES/1287/2021, de 22 de noviembre, por la que se adapta en función del progreso técnico el Real Decreto 664/1997, de 12 de mayo, sobre la protección de los trabajadores contra los riesgos relacionados con la exposición a agentes biológicos durante el trabajo".

 • Dijous, 25 de novembre de 2021

  Les universitats acomiaden els seus graduats amb el suport d'ENGINYERS BCN

  El pas de la universitat al món professional és un canvi important. El Col·legi està al costat dels recent graduats i, per aquest motiu, ha estat promotor en els darrers actes de graduació de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). ENGINYERS BCN va premiar, en aquests actes, els millors expedients.

  [+]
 • Dijous, 25 de novembre de 2021

  Ja pots pagar amb Bizum al Col·legi

  ENGINYERS BCN ha incorporat Bizum com a nou sistema de pagament. Ara pots costejar els teus cursos, postgraus, visats, Registres de Verificació Documental (RVD) i llibres electrònics d'una manera més ràpida mitjançant aquesta eina.

  [+]
 • Dimarts, 23 de novembre de 2021

  La seu celebra 25 anys més jove que mai

  El 22 de novembre de 1996 s'inaugurava l'edifici que acull el nostre Col·legi. Exactament 25 anys després, Consell de Cent 365 ha recordat el seu passat i ha mirat cap al futur en una celebració que ha comptat amb l'expertesa del periodista Enric Calpena. Vídeo de resum. Vídeo sencer de l'acte.

  [+]


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial