Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Networking al Grup Territorial del Maresme


Notícies

RSS

Dimecres, 15 de març de 2023

Networking al Grup Territorial del Maresme

El grup Territorial del Maresme ha celebrat un sopar per reprendre la presencialitat de les trobades i crear networking. Aquesta mena d'activitats són un dels eixos vertebradors per als enginyers i enginyeres de cada comarca. Pots inscriure't al GT a través d'aquest enllaç.

El passat 9 de març es va celebrar el sopar del GT MARESME a Mataró. Aquest grup ja manté una activitat habitual amb una trobada mensual al Tecnocampus.

El dia del sopar s'hi van afegir noves enginyeres i enginyers per conèixer els companys de la comarca i potenciar els contactes entre els professionals del mateix territori. Durant l'àpat, el Vicedegà, Ricard Nogués, que va ser acompanyat per d'altres membres de la Junta de Govern: Fèlix Duran, Xavier Urbano i Eduard Pimàs; va dirigir unes paraules on va agrair la presència dels assistents i va posar en valor la tasca feta per l'anterior coordinador del grup Carles Torras, així com dels actuals: Jordi Fernández, Jordi Chaparro i Ignasi Castejón. Va recordar que a les trobades del grup hi han hagut xerrades dels propis companys que han explicat els coneixements del seu àmbit de treball i inclús de les pròpies aficions.

Aquest fet al llarg d'aquests anys ha permès veure la multidisciplinaritat dels llocs de feina ocupats pels enginyers per gestionar i donar solucions tècniques a les empreses.

Durant el sopar cada assistent del Grup Territorial es va presentar i entre ells van esmentar les inquietuds sobre la professió i també van mencionar el fet que hi ha una manca d'enginyers, a més d'una gran falta de personal qualificat en alguns dels sectors representats a la taula.  

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV