Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > BIM GYM, un recurs per a que el teu treball pugi de nivell


Notícies

RSS

Dimarts, 24 de gener de 2023

BIM GYM, un recurs per a que el teu treball pugi de nivell

BIM GYM és una biblioteca d'informació on formar-se i desenvolupar noves habilitats. Els col·legiats tenen un codi del 35% de descompte en inscripcions a cursos de formació i, a més, unes píndoles formatives gratuïtes.

La plataforma BIM GYM conté una biblioteca d'informació plena de video-tutorials i coneixements per desenvolupar les teves habilitats. El web és un lloc on buscar una solució puntual o per ampliar coneixements i millorar el rendiment professional.

BIM GYM està pensat en la formació en BIM i s'inicia en el desenvolupament de les famílies d'Autodesk® Revit. Conté més de 40 temes que inclouen conceptes base, explicacions sobre les eines de software, metodologia, i exercicis.

Col·laboració amb el Col·legi

A través de la col·laboració d'ENGINYERS BCN amb Bimètica, s'ha posat a disposició dels col·legiats els videotutorials sobre l'ús de la Biblioteca BIM d'ENGINYERS BCN, per treure-li el màxim rendiment. Trobaràs aquests vídeos dins dels cursos permanents del Col·legi, com una mostra del que ofereix BIM GYM.

A més, ofereix un 35% de descompte en inscripcions a cursos formatius només per als col·legiats. Pots accedir al descompte utilitzant el codi que trobaràs al següent enllaç en el moment de registrar-te. El codi caduca el 30 de març.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV