Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Publicades les bases reguladores per a ajuts a projectes de nous models de negoci en transició ener...


Notícies

RSS

Dijous, 19 de gener de 2023

Publicades les bases reguladores per a ajuts a projectes de nous models de negoci en transició energètica

Les bases de la convocatòria d'ajut estan inscrites dins del fons Next Generation. Els ajuts van destinats a empreses, organismes públics d'investigació i centres tecnològics entre d'altres.

Dins del Fons Next Generation s'han publicat les bases reguladores per ajuts a projectes de nous models de negoci en transició energètica.

Aquests ajuts subvencionaran els projectes de nous models de negoci que ofereixen solucions als reptes plantejats per la transició energètica. Els projectes s'hauran d'emmarcar en alguna de les àrees d'activitat següents:

  • Productes i serveis innovadors que proporcionin flexibilitat al sistema energètic: gestió de la demanda, agregadors i altres nous agents, altres productes i serveis.
  • Transformació, innovació i digitalització del sistema energètic: digitalització, impuls al desenvolupament de mercats locals i mercats de flexibilitat, altres activitats.
  • Reforç de la cadena de valor de l'emmagatzematge energètic: promoció de l'ús de materials sostenibles i innovadors, desenvolupament de processos innovadors relacionats amb la gestió i integració de components i sistemes, etc.

Consulta'n tots els detalls a la pàgina de la convocatòria.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV