Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Convocatòria d'eleccions a la Junta Executiva del COGITI (2023)


Notícies

RSS

Divendres, 18 de novembre de 2022

Convocatòria d'eleccions a la Junta Executiva del COGITI (2023)

Les candidatures es poden presentar fins a les 18:00 h  del 22 de desembre de 2022. Els comicis tindran lloc el 14 de gener de 2023 (10:00h).

La Junta Executiva del Consejo General de Ingenieros Técnicos Industriales (COGITI), en la reunió del passat 8 de novembre de 2022, va adoptar l'acord de convocar eleccions per a la cobertura dels càrrecs de president, vicepresident, secretari, vicesecretari, tresorer i interventor del COGITI, així com dels cinc vocals de la Junta Executiva.

Candidats

Poden ser candidats tots els col·legiats d'Espanya que es troben en l'exercici de la professió de pèrit o enginyer tècnic industrial. És vàlida qualsevol forma d'exercici de la professió, tant l'exercici lliure com al servei de particulars, empreses o entitats, públiques o privades, incloses les administracions públiques.

No poden ser candidats els que es troben sotmesos en prohibició o incapacitat legal.

Per a ser proclamat candidat cal formular la corresponent sol·licitud, i ser presentat per un Col·legi o per cent col·legiats. Cap Col·legi ni cap col·legiat pot presentar més d'un candidat per a cada càrrec.

Només pot ser candidat a un lloc, qui presenti candidatura a més d'un càrrec o no expressi clarament el càrrec a què aspira no serà proclamat candidat.

Presentació de candidats

S'han de presentar davant el Consejo com a molt tard a les 18:00 h del 22 de desembre de 2022. Els escrits i documentació de presentació de la candidatura hauran d'obrar materialment, ja sigui físicament o en format electrònic amb signatura digital reconeguda, a les dependències del Consejo General abans de l'esmentada hora de tancament de les oficines.

L'elecció tindrà lloc al domicili del Consejo el dia 14 de gener de 2023, a les 10:00 hores.

Són electors els degans dels col·legis d'enginyeria tècnica industrial d'Espanya o, si no, qui estatutàriament els substitueixin, segons el que estableix el Reglament General d'Elecció.

Aquells col·legiats que estiguin interessats en presentar-se com a candidats s'hauran de dirigir als seus respectius Col·legis.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari