Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Arriba la Setmana Europea de l'Energia


Notícies

RSS

Dijous, 22 de setembre de 2022

Arriba la Setmana Europea de l'Energia

L'Institut Català d'Energia (ICAEN) organitza, del 26 al 30 de setembre de 2022, una campanya de sensibilització per a conscienciar la societat de la necessitat d'implementar el nou model energètic basat en eficiencia energètica.

L'ICAEN proposa, juntament amb altres entitats organitzadores, una sèrie d'activitats i missatges dins la Setmana Europea de l'Energia que els Ajuntaments, escoles i altres entitats poden organitzar per a informar, sensibilitzar i promoure el canvi energètic que és necessari a la societat. 

Entre les activitats destaquen les jornades de portes obertes a diverses institucions de la ciutat, com l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) o el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), així com a una planta de biomassa o una instal·lació fotovoltaica entre d'altres.

En cas de voler participar com a empresa, us podeu adherir a la campanya organitzant l'acció de Portes Obertes, o promovent altres actuacions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, a què se sumin a aquesta transformació que ja està en marxa.

Per participar a les activitats, algunes necessiten inscripció prèvia, que és pot fer a partir de l'agenda d'activitats.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari