Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > El Col·legi > Notícies > Presenta una candidatura per liderar la teva comissió


Notícies

RSS

Dilluns, 19 de setembre de 2022

Presenta una candidatura per liderar la teva comissió

El període per presentar candidatura als càrrecs de les juntes rectores de les comissions estarà obert fins el proper 19 d'octubre a les 19h.

Com dictaminen els Estatuts del Col·legi, el període de renovació de les juntes rectores s'ha obert una altra vegada. Durant tot aquest mes, serà possible per els col·legiats que pertanyin a una de les Comissions, presentar una candidatura per liderar-la.

Com presentar-se

El procediment és senzill. Fins el 19 d'octubre a les 19 hores, els col·legiats interessats en presentar-se hauran d'enviar aquest document degudament emplenat a jgimenez@ebcn.cat o lliurar-ho de manera presencial a la seu del Col·legi. Tot i que un mateix col·legiat formi part de més d'una comissió, només podrà presentar una sola candidatura.

Cal recordar que cada junta rectora està formada per un president, un vicepresident i un secretari. Si en una Comissió no es presenta ningú, aquesta passarà a mans de la Junta de Govern. Si només hi ha una candidatura i es comprova que tot és correcte, quedarà proclamada. I si n'hi ha més d'una, hi haurà eleccions (en aquest web hi haurà les candidatures elegibles). La votació podrà ser:

  • Telemàtica: els col·legiats que formeu part d'una Comissió on s'ha presentat més d'una candidatura rebreu un enllaç per correu electrònic el 25 d'octubre a partir de les 9 h. Allà podreu decantar-vos per una o altra opció. Es podrà votar fins les 17 h del 27 d'octubre.
  • Presencial: Un cop acabada la votació telemàtica, començarà la presencial. Des de les 17 h del 27 d'octubre fins les 19 h es podrà votar a la seu col·legial.
Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari