Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Acte de graduació a l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est (EEBE)


Notícies

RSS

Dimecres, 27 de juliol de 2022

Acte de graduació a l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est (EEBE)

El passat 22 de juliol l'Auditori del Fòrum de l'EEBE va acollir l'acte de graduació dels nous enginyers de la promocio d'enguany en els graus d'enginyeries Biomèdica, Elèctrica, Electrònica Industrial i Automàtica, Energia, Materials, Mecànica i Química. L'acte va comptar amb la presència del degà del Col·legi, Miquel Darnés, que va lliurar el premi al millor expedient de tota l'escola.

El premi per al millor expedient va recaure al jove enginyer graduat en Enginyeria Biomèdica Christian Grossmann Aybar, que va rebre els 1.000 € de premi i un any de col·legiació gratuïta de mans del degà.

També van rebre reconeixement del Col·legi amb un any de col·legiació gratuïta pel seu expedient Adrià Collado Bueno, graduat en Enginyeria Elèctrica; Joan Mampel Romeu, graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica; David Marín Bayo, graduat en Enginyeria de l'Energia; Albert Badell Ortega, graduat en Enginyeria de Materials; Juan Andreu Rosell Castells, graduat en Enginyeria Mecànica; i Aitor Sainz Codes, graduat en Enginyeria Química.

El degà Miquel Darnés va dirigir unes paraules als estudiants, encoratjant-los a convertir-se en bons professionals i a sumar-se ENGINYERS BCN, perquè "una professió forta necessita un col·legi fort". També va instar a la directora de l'EEBE i el rector de la UPC, Daniel Crespo, a seguir treballant per la igualtat de gènere en les carreres tècniques.

ENGINYERS BCN també va ser present al vestíbul de l'EEBE amb un estand, per tal de donar a conèixer i propar el col·legi als nous graduats.

Feu-ho córrer
  • Més

Lliurament premi millor expedient.

[+] Ampliar

El degà durant el seu discurs a l'EEBE.

[+] Ampliar

Stand del Col·legi a l'EEBE.

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari