Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > El Col·legi > Notícies > Masia Rosàs, la localització perfecta per celebrar la Nit del Col·legiat i la Professió


Notícies

RSS

Dijous, 12 de maig de 2022

Masia Rosàs, la localització perfecta per celebrar la Nit del Col·legiat i la Professió

Per segon any consecutiu la Nit del Col·legiat i la Professió se celebrarà a la Masia Rosàs, una finca dedicada a la celebració d'esdeveniments situada a Sant Cugat. Demana la teva entrada aquí

Una finca de somni

La finca on se celebrarà la Nit del Col·legiat i la Professió és Masia Rosàs, una casa que transmet elegància i màgia, ja que compta amb diversos espais on poder celebrar l'acte, tenen uns interiors elegants i els magnífics jardins, que és ideal per fer el nostre acte. Tradició i modernitat s'uneixen per poder oferir un espai idoni per crear un esdeveniment. 

El nostre acte començarà a les 19 hores amb una copa de benvinguda i música en viu. Després farem l'acte central, amb l'homenatge als col·legiats que porten 25, 50 i 60 anys al Col·legi, s'entregaran diferents premis com el Premi Empresa Innovadora de l'any, el Premi ENGINYERS BCN 2002, el Premi Josep M. Cabestany i el Premi Col·legiat Distingit.

En acabar, hi haurà un sopar bufet al jardí de la masia, i tot seguit, es farà la festa final i l'opció d'un combinat

La finca està molt ben situada, de fàcil accés. Està situada al Passeig Olabarria 156, a Sant Cugat del Vallès i es pot accedir de diverses maneres: 

  • En cotxe: A 2 kilòmetres de la sortida 8 dels Túnels de Vallvidrera. El temps estimat des de Via Augusta és de 8 minuts. Masia Rosàs disposa d'aparcament gratuït.
  • En transport públic: Els ferrocarrils (FGC) tenen una estació a Valldoreix (són 25 minuts des de Plaça Catalunya). A 4 minuts caminant des de l'estació es troba Masia Rosàs. L'últim tren des de Valldoreix en direcció Barcelona és a la 1:52 h de la matinada. A Sabadell, a les 2:35 h i a Terrassa, a les 2:15 h.

  • Amb autocar: Sortida des de la seu del Col·legi a les 18 h (Consell de Cent, 365, Barcelona). Tornada des de Masia Rosàs a les 24 h. Cal fer reserva de plaça enviant un correu electrònic a comunicacio@ebcn.cat, indicant el nombre de places sol·licitades i un número de telèfon mòbil de contacte.

Demana la teva entrada aquí

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari