Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > El Col·legi > Notícies > Descobreix la nova plataforma de descomptes del Col·legi


Notícies

RSS

Dimarts, 10 de maig de 2022

Descobreix la nova plataforma de descomptes del Col·legi

El Col·legi té una nova plataforma on trobaràs tots els avantatges que tens pel fet que ser col·legiat o precol·legiat. Aquesta web conté tots els descomptes amb centenars de marques. 

Com accedir al Members Club?

Entra a enginyersbcn.members-club.es, registra't i comença a estalviar a les teves compres. Comerç en línia, programari tècnic, viatges, entre d'altres.

El primer és registrar-se. Un cop ets a la web, entra a "Registre", al menú de la part superior de la pàgina. Se't demanarà el número de col·legiat i la creació d'un nom d'usuari i d'una contrasenya. Després, ja tindràs accés al Members Club, format per quatre apartats:

  • Descompte directe. Les rebaixes al Col·legi duren tot l'any. En moda, tecnologia, espectacles... Trobaràs descomptes en marques de tota classe. Visita-la amb freqüència, ja que s'actualitzarà periòdicament.
  • Avantatges professionals. Hi ha condicions especials i descomptes en empreses que han signat un conveni amb el Col·legi. Molts tenen a veure amb l'enginyeria de l'àmbit industrial, però també hi ha entitats bancàries, centres de formació i mitjans de comunicació.
  • Compte d'estalvi. Centenars d'empreses s'han adherit a aquesta plataforma mitjançant el sistema anomenat cashback, que funciona de manera diferent del descompte habitual. En aquest cas, cada vegada que facis una compra o reserva acumularàs un saldo. A la descripció de cada botiga de la secció veuràs el percentatge o quantitat fixa de descompte que rebràs. Podràs transferir els diners al teu compte bancari un cop tinguis, com a mínim, 10 € de saldo real acumulat. Per accedir al teu saldo fes clic a "El meu compte", a l'apartat superior dreta, i a la secció "Saldo Compte Estalvi". Cal tenir en compte que el que es pot transferir és el saldo real, i no el provisional. El real pot aparèixer dos o tres mesos després de la compra o reserva, quan la botiga ha verificat que el producte no s'ha tornat o anul·lat.
  • Assegurances. S'ofereixen una gran varietat d'assegurances, amb totes les modalitats i per triar la que més s'adapta a les teves necessitats amb preus únics.

Aquests avantatges no només són per tu

Els avantatges al ser col·legiat s'han multiplicat. Però no només per tu, sinó que també per als teus familiars, ja que també poden gaudir d'aquests avantatges. Per a més informació, trobaràs un apartat que t'explicarà les condicions i el procés de compra de cada oferta en cada promoció.

Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb els responsables de la plataforma per tres vies:

  • Xat. És a la part inferior dreta del web, de dilluns a dijous de 9 a 17 h i els divendres de 9 a 14.30 h.
  • Missatge. A l'apartat "Ajuda", cap al final, hi ha un accés a un formulari des del qual pots plantejar les teves consultes o peticions.
  • Telèfon. També pots trucar al telèfon 910 214 238.
Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari