Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Barcelona inclou els graduats en enginyeria en un procés de feina per a places A1


Notícies

RSS

Dimarts, 22 de març de 2022

Barcelona inclou els graduats en enginyeria en un procés de feina per a places A1

Els enginyers graduats poden participar al procés per formar part de la Borsa de treball de l'Ajuntament de Barcelona com a Tècnics Superior d'Enginyeria gràcies a les gestions del Col·legi, la METGEC i l'INGITE. Aquesta categoria permet ocupar posicions tècniques, de comandament i directives a l'organització municipal.

Defensa de la professió

El Col·legi, la METGEC i l'INGITE es van reunir el juny passat amb l'Ajuntament de Barcelona per demanar que es desestimés el recurs presentant per quatre col·legis d'enginyers de segon cicle que pretenien eliminar els enginyers graduats d'un concurs públic per places A1. Finalment, el consistori barceloní va accedir a la petició de les tres entitats. Ara, ha permès que els graduats en enginyeria puguin accedir a les places del concurs.

La categoria, Tècnic/a Superior d'Enginyeria, permet desenvolupar funcions de tramitació administrativa de llicències d'activitats i obres i d'altres d'anàlogues. També permet dur a terme la seva activitat a equips de control del manteniment d'edificis i via pública, de serveis de control de la neteja de la ciutat, enllumenat, seguiment d'actuacions sobre infraestructures i mobilitat. Les funcions no requereixen desenvolupar atribucions de professions regulades ni títols habilitants. 

Aquesta categoria permet ocupar posicions tècniques, de comandament i directives a l'organització municipal. Més informació.

Accedeix a la convocatòria. La titulació que es demana és estar en possessió del títol universitari de Grau en enginyeria o enginyeria, o equivalent.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari