Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Fes-nos arribar el teu Projecte de Fi de Grau i podràs guanyar 1.000 euros


Notícies

RSS

Dijous, 17 de març de 2022

Fes-nos arribar el teu Projecte de Fi de Grau i podràs guanyar 1.000 euros

Amb l'objectiu de distingir el millor treball universitari en tots els àmbits de l'enginyeria industrial, el Col·legi ha convocat una nova edició dels "Premis ENGINYERS BCN 2022 al Millor Projecte de Final de Grau". T'expliquem, en aquesta notícia, el més important que has de saber per participar-hi.

Premis ENGINYERS BCN

Tres anys després de la darrera edició, el Col·legi convoca els premis als millors projectes de fi de carrera. Aquesta és la informació bàsica que has de conèixer:

- Qui es pot presentar? Totes aquelles persones que estiguin cursant o hagin cursat un grau d'enginyeria de l'àmbit industrial i que s'hagin matriculat del Projecte de fi de grau durant l'any 2018, 2019, 2020, 2021 o 2022 de les escoles i universitats de la demarcació del Col·legi.

- Quin és el premi? L'alumne guanyador rebrà 1.000 euros; mentre que el seu tutor rebrà 500. L'accèssit estarà dotat amb 500 euros per a l'estudiant. Tots obtindran, a més, un diploma de reconeixement.

- Com ha de ser el projecte? Cal que inclogui un desenvolupament innovador. Quedaran exclosos els projectes que siguin una evolució d'algun producte o servei ja existent. Els projectes han de ser individuals. Els criteris d'avaluació seran: originalitat, qualitat, viabilitat, sostenibilitat, impacte social i residus.

- Fins quan es poden presentar els treballs? El termini de lliurament de la documentació acaba el 12 d'abril a les 21 h.

- Quina és la documentació necessària que cal entregar i com s'ha de lliurar? Les persones participants hauran de presentar la documentació a la seu del Col·legi o enviar-la per correu postal. A les bases trobareu què és el que s'ha de lliurar.

Si hi vols participar en els premis llegeix les bases dels premis entrant aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari