Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El 91% d’assistents a les reunions de les comissions són telemàtics


Notícies

RSS

Dimecres, 5 de gener de 2022

El 91% d’assistents a les reunions de les comissions són telemàtics

Durant 2021, la gran majoria de persones que han seguit les reunions de les comissions ho han fet a distància. La presencialitat, això sí, ha augmentat en el segon semestre de l'any. El futur sembla clar: el format mixt ha arribat per quedar-s'hi. Apunta't a una Comissió o Grup Territorial. De manera temporal, per la variant òmicron, les reunions són exclusivament telemàtiques.

Un abans i un després

Hem volgut saber per quina via els seus membres segueixen les trobades de les comissions i el resultat és aclaparador: el 91% ho fa de manera virtual. No sempre ha estat així. L'any 2018 es va posar en marxa un sistema de videoconferència, però aquesta era encara una opció minoritària... fins a l'arribada de la COVID-19, moment en què no va haver-hi marge d'elecció: si els col·legiats volien reunir-se havia de ser mitjançant la tecnologia. Amb la "nova normalitat" la presencialitat ha anat reactivant-se, però, per ara, la virtualitat és la norma. Això és així gràcies, també, a la renovació de les instal·lacions del Col·legi que han permès millorar l'experiència virtual a través de càmeres i barres de so instal·lades a les aules i al Club EBCN. Al 2022 les reunions telemàtiques es mantindran, però els assistents físics també es deixaran veure pel Col·legi.

Com connectar-se?

La comunitat virtual del Col·legi, la XARXA e-BCN, també ha facilitat el procés de digitalització de què parlem. Les convocatòries i enllaços via Zoom a les reunions es publiquen a la comunitat de cadascuna de les comissions. Els seus membres reben un correu electrònic sempre que es convoca una trobada i aquells que tenen l'app d'avisos de la XARXA, uTalk Comunitats, també veuen l'avís al seu mòbil. L'objectiu és que els col·legiats tingueu totes les facilitats per estar al dia del que succeeix al vostre sector i no us perdeu les trobades amb els companys que us en poden informar.

Apunta't a una Comissió o Grup Territorial.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari