Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Tecnoaula: Cursos destacats


Notícies

RSS

Dimarts, 4 de gener de 2022

Tecnoaula: Cursos destacats

Nou any, nous cursos. Repassem algunes de les formacions que t'ofereix el Col·legi en aquest inici de 2022: "Postgrau de Legalització d'Activitats", "Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d'Instal·lacions", curs de preparació d'oposicions, "Postgrau de Gestió Energètica Eficient" i "Càlculs d'estructures". Agenda completa.

Formacions destacades

Conèixer l'oferta formativa del Col·legi és important per saber què és el que més et pot interessar. A continuació, un recull del més destacat:

- Postgrau de Legalització d'Activitats (Del 10 de gener de 2022 al 19 de març de 2023): Entre els objectius, conèixer tot el necessari per a poder responsabilitzar-se d'un projecte d'activitats, aprendre la normativa de referència i la tramitació de projectes d'activitats i tenir coneixement sobre matèries noves, actuals i de futur.

Màster d'Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d'Instal·lacions (Del 17 de gener de 2022 al 23 d'octubre de 2023): Per conèixer la normativa bàsica i la gestió pràctica de seguretat industrial. També per aprendre a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals en matèria de seguretat industrial.

Curs d'especialització d'enginyers tècnics i enginyers graduats en enginyeria industrial per a les administracions públiques (De l'1 de febrer al 30 de maig): L'objectiu fonamental d'aquest curs és que els opositors puguin disposar desenvolupament del temari específic per a oposicions al cos d'Enginyers Tècnics Industrials de la Generalitat de Catalunya i per a altres administracions amb temaris similar.

Postgrau de Gestió Energètica Eficient (Del 4 de febrer de 2022 al 28 de febrer de 2023): El programa inclou mòduls independents: "Contractació energètica eficient", "Gestió energètica eficient a l'entorn Big Data", "Eines per a la gestió energètica eficient" i "Aspectes claus de la transició energètica sobre l'alerta climàtica".

Càlculs d'estructures (9, 16, 23 de febrer i 2 de març): Curs de càlculs senzills en el que es desenvoluparà petits càlculs d'estructura i fonaments per a projectes senzills com, per exemple, el de naus industrials, que amb una mica d'aprenentatge es pot aprendre a realitzar.

Consulta tota l'oferta formativa.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari