Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La Generalitat atorga la Creu de Sant Jordi al Col·legi


Notícies

RSS

Dimecres, 1 de desembre de 2021

La Generalitat atorga la Creu de Sant Jordi al Col·legi

Per la seva vocació de servei a la societat, per la tasca que realitza defensant la professió, pels seus 25 anys i pel seu paper proactiu durant la pandèmia. Aquests són els motius pels quals el govern català ha premiat el Col·legi amb la màxima distinció que pot atorgar: la Creu de Sant Jordi. La Generalitat ha reconegut, en total, 20 persones i 10 entitats que han ofert serveis destacats a Catalunya. El premi es lliurarà en un acte institucional el 13 de desembre a Barberà del Vallès.

El reconeixement

La portaveu del govern català, Patrícia Plaja, ha comunicat aquesta tarda els noms de les persones i entitats premiades amb la Creu de Sant Jordi 2021. Una d'elles ha estat ENGINYERS BCN. En paraules de la portaveu: "amb motiu dels 25 anys d'història, suport i defensa de la professió". També, ha afegit: "per la seva vocació de servei i per la seva actitud proactiva durant el 2020, en el context de la pandèmia, perquè van facilitar i promocionar el disseny i desenvolupament de respiradors d'ús sanitari que, malauradament, van ser tan necessaris". Mira l'anunci en aquest vídeo:

La Creu de Sant Jordi

Es tracta de la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya juntament amb la Medalla d'Or. Ho fa per reconèixer les persones i entitats que han tingut un servei destacat a Catalunya. Aquest és el 40è aniversari de la Creu de Sant Jordi. L'acte institucional d'entrega de guardons se celebrarà a Barberà del Vallès el 13 de desembre.

Feu-ho córrer
  • Més

Patrícia Plaja, portaveu del Govern català ha comunicat els noms de les persones i entitats premiades amb la Creu de Sant Jordi 2021.

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV