Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La seu celebra 25 anys més jove que mai


Notícies

RSS

Dimarts, 23 de novembre de 2021

La seu celebra 25 anys més jove que mai

El 22 de novembre de 1996 s'inaugurava l'edifici que acull el nostre Col·legi. Exactament 25 anys després, Consell de Cent 365 ha recordat el seu passat i ha mirat cap al futur en una celebració que ha comptat amb l'expertesa del periodista Enric Calpena. Vídeo de resum. Vídeo sencer de l'acte.

Projectes de futur

"Per molts anys!", va exclamar el degà, Miquel Darnés, quan va tallar el pastís dedicat als 25 anys de la seu. Va ser el colofó d'una vesprada que va celebrar no només aquesta efemèride, sinó tot el viscut a la que ja és la casa dels enginyers de l'àmbit industrial. El mateix degà explicava, unes hores abans, les millores que s'han dut a terme en els últims anys, com les aules híbrides i la sala de networking. Però aquest és un procés continu i el degà va aprofitar per anunciar tres projectes de calat: nova il·luminació de la façana, reforma de la Sala de Juntes per convertir-la en un espai polivalent i una auditoria energètica.

Un brindis per la història

L'edifici de Consell de Cent es troba al bell mig de l'Eixample barcelonina, en un espai emblemàtic i ple d'història. Això ho sap bé el periodista i historiador Enric Calpena, el qual va explicar durant l'acte de celebració el passat recent d'aquesta part de Barcelona. El càtering, el brindis amb cava i el pastís van escenificar la part més lúdica d'una festa amb sorpresa: els assistents van emportar-se a casa unes copes fetes per a l'ocasió. Tots van marxar visiblement contents, i és que la història de l'edifici és, al final, la història de molts enginyers.

Mira aquí el vídeo sencer de l'acte.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari