25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada


Portada > El Col·legi > Notícies > Torna el BIZBARCELONA del 9 al 11 de novembre


Notícies

RSS

Dimarts, 26 d'octubre de 2021

Torna el BIZBARCELONA del 9 al 11 de novembre

El saló per a emprenedors, autònoms i pimes, el BIZBARCELONA, obre de nou les seves portes. Ho farà del 9 al 11 de novembre. L'entrada és gratuïta. A més, en aquest web pots publicar la teva oferta o demanda de feina. T'expliquem en aquesta notícia tots els avantatges de fer-ho.

Contacta amb altres professionals

BIZBARCELONA és una gran oportunitat per al networking. Comença a connectar amb altres professionals promocionant-te gratuïtament en aquest web com a demandant de feina. O, si busques algú per a la teva empresa, com a oferidor de feina. Tingues en compte el següent:

  • El teu anunci es publicarà en el mateix web i durant el BIZBARCELONA 2021 a través de pantalles. Els interessats podran contactar amb tu directament sense intermediaris.
  • El 9 de novembre, de 10 a 14 h, podràs entrevistar-te personalment amb les empreses o els perfils que més t'interessin, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat i higiene (aforament limitat). Si vols realitzar aquestes entrevistes personals, indica-ho al formulari d'inscripció. El termini per sol·licitar participar en aquestes reunions presencials acaba el 2 de novembre.
  • Els dies 10 i 11 de novembre hi haurà networking sense agenda.

BIZBARCELONA

"Més de 300 ponents i 120 conferències amb consells, tendències i coneixements d'utilitat per a persones emprenedores, autònoms, pimes i start-ups". Així es "ven" BIZBARCELONA al seu web. Un congrés, en definitiva, per a professionals amb ganes de conèixer possibles companys de feina i assabentar-se de les últimes tendències amb l'objectiu de reactivar negocis. Aquesta edició de 2021 se celebrarà del 9 al 11 de novembre al recinte Montjuïc de Fira Barcelona.

L'entrada és gratuïta. Inscriu-t'hi aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial