25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Els SPEIS de Barcelona publiquen una fitxa de condicions tècniques pels PRVE d’aparcaments


Notícies

RSS

Dilluns, 19 de juliol de 2021

Els SPEIS de Barcelona publiquen una fitxa de condicions tècniques pels PRVE d’aparcaments

Els Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament de Barcelona han publicat la Fitxa 1.18 d'Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Elèctrics (IRVE), on es proposen les mesures de protecció contra incendis addicionals a les establertes en el CTE DB SI, l'ORCPI i el RSCIEI. Llegeix-la aquí.

Tal i com ja vam informar, l'Ajuntament de Barcelona va publicar un Pla especial urbanístic per a la implantació de subministrament per a vehicles a motor on es feia especial menció dels Punts de Recàrrega per a Vehicle Elèctric (PRVE) i les Estacions de recàrrega.

Doncs bé, els SPEIS de Barcelona acaben de publicar la Fitxa 1.18 d'Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Elèctrics (IRVE), on es proposen les mesures de protecció contra incendis addicionals a les establertes en el CTE DB SI, l'ORCPI i RSCIEI, davant d'aquest nou risc. Aquesta fitxa s'aplicarà a totes les instal·lacions, activitats, locals, etc, on s'hi incorporin Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Elèctrics (IRVE). Per tant, cal tenir-la molt present en qualsevol projecte d'obres o activitats que es vulguin implantar a partir d'ara.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial