25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada


Portada > El Col·legi > Notícies > Guia sobre el disseny de sistemes de protecció contra incendis en naus industrials


Notícies

RSS

Dimarts, 15 de juny de 2021

Guia sobre el disseny de sistemes de protecció contra incendis en naus industrials

El Clúster de Seguretat Contra Incendis ha elaborat, amb la col·laboració del Col·legi, la "Guia de disseny prestacional per a sistemes de protecció contra incendis en naus industrials i logístiques". Pots descarregar-te-la aquí. El 30 de juny un grup de professionals explicarà, en línia, els criteris per aplicar aquesta publicació. Apunta-t'hi en aquest enllaç.

La Guia

El passat mes de maig, el Clúster de Seguretat Contra Incendis presentava la "Guia de disseny prestacional per a sistemes de protecció contra incendis en naus industrials i logístiques", un document que, diuen des del Clúster, "proposa un plantejament prestacional global mitjançant la definició d'uns objectius i criteris clars". I és que els professionals es troben avui amb noves necessitats i nous reptes, "excepcionalitats que no es poden resoldre amb els plantejaments prescriptius tradicionals i que cal abordar a través de plantejaments prestacionals sense minvar el grau de seguretat necessari". De fet, ja s'han iniciat els tràmits perquè el Departament de l'Interior la reculli com a document reconegut per Bombers de la Generalitat.

Aquesta publicació està disponible al web del Clúster i és de lliure accés.

Jornada

El 30 de juny, de 10 a 13.15 h i a través de Zoom, el Clúster celebra una jornada tècnica d'aplicació de la guia. "L'objectiu de la jornada és aprofundir en l'abast de la Guia i compartir els aspectes tècnics de cadascun dels objectius i criteris recollits en aquesta", diuen des del seu web. El Cap de Serveis Tècnics del Col·legi, David Jiménez, serà un dels ponents.

Programa. Inscripcions.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial