25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Som ‘sponsors’ dels equips d’estudiants Motospirit i E-Tech Racing


Notícies

RSS

Dimarts, 8 de juny de 2021

Som ‘sponsors’ dels equips d’estudiants Motospirit i E-Tech Racing

Un any més, ENGINYERS BCN donarà suport als equips d'estudiants que dissenyen i fabriquen vehicles per a una competició internacional. Són el Motospirit i l'E-Tech Racing. Els primers, provinents de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), fabriquen una moto elèctrica. Els segons, de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), un cotxe elèctric.

L'acord

El Col·legi ha signat un conveni amb Motospirit i amb E-Tech Racing. Així, ENGINYERS BCN es converteix en patrocinador dels dos equips. La seu col·legial acollirà una jornada de presentació dels seus projectes. A més, es difondran les fites que vagin assolint.

Motospirit

La seva meta és guanyar la VI MotoStudent Competition, una competició universitària a nivell mundial on participen equips d'estudiants d'enginyeria que desenvolupen, construeixen i proven el prototip d'una motocicleta elèctricaMotospririt ve de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT). L'equip de 2020 està format per dotze alumnes.

E-Tech Racing

"D'acord amb el seu objectiu fundacional, l'E-Tech Racing es crea amb la finalitat de desenvolupar un vehicle elèctric de competició amb què participar a diverses competicions internacionals dels certàmens de Formula Student i Formula SAE, d'entre les quals destaca la Formula Student Spain". Així ho expliquen ells mateixos al conveni signat amb el Col·legi. La temporada 2020/2021 està formada per 37 estudiants d'enginyeria de diverses modalitats (energia, electrònica, biomèdica, materials i mecànica).

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial