25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Últims dies per inscriure’t als fòrums sobre seguretat industrial


Notícies

RSS

Dimecres, 9 de juny de 2021

Últims dies per inscriure’t als fòrums sobre seguretat industrial

Els dies 14 i 16 de juny se celebraran dues jornades amb professionals dels sectors més representatius de la seguretat industrial. Administracions, instal·ladors, projectistes... donaran els seus punts de vista a "I Fòrum: Les Instal·lacions i la Seguretat Industrial" i a "II Fòrum: Gestió de la seguretat". Es realitzaran per videoconferència. Inscriviu-vos-hi ara.

I Fòrum: Les Instal·lacions i la Seguretat Industrial

  • Participen: Joan Auleda, Responsable de producte de Protecció de Circutor; Jaume Bladé, President d'Asocat; Jordi Cañas, Coordinador de l'Any de la Seguretat Industrial; Miquel Darnés, Degà del Col·legi; Ana Diez, Responsable de Prescripció d'Ebara Pumps Iberia; Llorenç Domingo, Gerent d'Ignifugacions Ignitor; Florenci Hernández, Subdirector General de Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya; Francisco Martínez, Responsable de la Comissió de Seguretat de l'ACFM; Lluís Obiols, President de la Comissió Tècnica de l'Enginyeria d'ENGINYERS BCN; David Pedrerol, Director executiu d'INDUS i Tresorer d'ACI; Raúl Rodríguez, Director General de FEGICAT; Jaume Rubio, Offer Manager - Baixa Tensió Potència de Schneider Electric i Manel Torrent, Director General d'Energia, Seguretat Industrial i Seguretat Minera de la Generalitat de Catalunya.
  • Lloc: Per videoconferència.
  • Dates i horaris: 14 de juny, de 9.15 a 14 h.

Més informació. Inscripcions (col·legiats/no col·legiats).

II Fòrum: Gestió de la seguretat

  • Participen: Javier Aparicio, Sales Engineer de Lcftech; Sergi Carreras, Coordinador de l'Any de la Seguretat Industrial; Miquel Darnés, Degà del Col·legi; Josep Vicenç Duran, President de la Comissió de Seguretat Industrial de fedeQuim; Marc de Gomis, Enginyer de Seguretat de Tandem HSE, S.L.; Elias López, president del Clúsic i CEO de Prefire; Joan Pagès, Departament d'Operacions de Tandem HSE, S.L.; i Jesús Teva, Responsable de Seguretat i Autoprotecció de l'Autoritat Portuària de Tarragona. 
  • Lloc: Per videoconferència.
  • Dates i horaris: 16 de juny, de 9.15 a 14 h.

Més informació. Inscripcions (col·legiats/no col·legiats).

'Any de'

Aquestes dues jornades s'organitzen amb la col·laboració de l'Associació d'Organismes de Control de Catalunya (ASOCAT) i en el marc de l'Any de la Seguretat Industrial del Col·legi, una iniciativa que des de 2009 promou la creació d'articles i activitats entorn una temàtica en concret.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial