25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Barcelona modifica l’àmbit de suspensió dels establiments destinats a obradors i plats cuinats a...


Notícies

RSS

Divendres, 21 de maig de 2021

Barcelona modifica l’àmbit de suspensió dels establiments destinats a obradors i plats cuinats amb obrador

L'Ajuntament de Barcelona ha modificat l'acord aprovat el 25 de març, pel qual es declarava la suspensió de l'atorgament de llicències i/o comunicats i altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial per a la instal·lació o l'ampliació d'establiments alimentaris. Epígraf 12.51/6: Establiment amb obrador i/o cuina industrial per a l'elaboració de plats preparats sense venda al públic ni degustació (càtering); i EC 1.1.6: Especialistes alimentaris. Plats preparats, quan disposin d'obrador. La modificació actual. L'acord de suspensió del 25 de març.

Consideracions

La modificació exclou de la suspensió expressament els establiments amb obrador i/o cuina industrial per a l'elaboració de plats preparats sense venda al públic ni degustació (càtering), així com els especialistes alimentaris, plats preparats, quan disposin d'obrador, quan la superfície total de l'establiment, en ambdós casos, sigui com a màxim de 100m², i sempre que no disposin d'espais per a llogar a tercers.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial