25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Tecnoaula: Cursos destacats


Notícies

RSS

Dijous, 29 d'abril de 2021

Tecnoaula: Cursos destacats

Amb tanta oferta disponible, recollim algunes de les properes formacions: "Autoconsum fotovoltaic", "Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en edificis (RD 1027/2007)", "Curs d'especialització en enginyeria tècnica municipal" i "Iniciació als projectes de reforma d'importància de vehicles i elaboració de fitxes reduïdes". Agenda completa.

Conèixer l'oferta formativa del Col·legi és important per saber què és el que més et pot interessar. A continuació, un recull del més destacat:

1. Autoconsum fotovoltaic: Del 3 de maig al 3 de juny. L'objectiu del curs és conèixer a fons la normativa i la tecnologia que existeix per produir i autoconsumir la nostra pròpia energia elèctrica a partir de tecnologia fotovoltaica.

2. Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en edificis (RD 1027/2007): 11, 13, 19, 20, 25 i 27 de maig, de 16 a 20 h. Aquesta formació està destinada a tècnics que vulguin introduir-se en el sector de la refrigeració. Podran dissenyar i executar instal·lacions i portar la gestió documental d'acord amb la normativa actual.

3. Curs d'especialització en enginyeria tècnica municipal: del 25 de maig al 19 de setembre. Curs de preparació per a opositar a les places de tècnic mitjà en enginyeria convocades per l'Ajuntament de Barcelona.

4. Iniciació als projectes de reforma d'importància de vehicles i elaboració de fitxes reduïdes: 26 de maig, 2, 9 i 14 i 16 de juny, de 16 a 20 h. Curs que donarà a conèixer com elaborar Projectes de reforma d'importància de Vehicles i Fitxes Reduïdes, quina és la legislació vigent i com intervé l'enginyer a la reforma de vehicles. Es realitzaran casos pràctics.

Consulta tota l'oferta formativa.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial