25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > ENGINYERS BCN signa un conveni amb el Clúster Indoor Air Quality (IAQ)


Notícies

RSS

Dimarts, 16 de febrer de 2021

ENGINYERS BCN signa un conveni amb el Clúster Indoor Air Quality (IAQ)

El Col·legi ha arribat a un acord amb el Clúster Indoor Air Quality (IAQ), organització que té per objectiu la millora de la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures. El conveni estableix un marc de col·laboració per a desenvolupar actuacions conjuntes en innovació, informació, documentació, estudis de les condicions de treball dels professionals i formació, entre altres.

Fidel al seus esperit de col·laboració amb altres organitzacions i institucions, el Col·legi ha signat un conveni amb el Clúster Indoor Air Quality (IAQ), una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora de la qualitat de l'aire interior en edificis i infraestructures. Amb aquest acord, ambdues corporacions sumen esforços per millorar la qualitat de l'aire a l'interior dels edificis, un objectiu de gran rellevància per a la salut de les persones, especialment en els temps que vivim.

El conveni crea un marc amb la finalitat de dur a terme actuacions en innovació, informació, documentació, estudis i formació, entre altres. D'aquesta manera, s'obre la porta a l'organització de jornades tècniques, congressos i actes conjunts, així com a l'elaboració d'estudis i informes, la col·laboració d'informació i formacions i l'establiment de posicionaments institucionals conjunts.

La qualitat de l'aire en els edificis compta, a partir d'ara, amb un nou aliat que vetllarà per la conscienciació i la posada en marxa de mesures concretes en aquesta matèria.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: Miquel Darnés, degà; Guillermo Galan, col·legiat; i Pau Pallàs, president del Clúster Indoor Air Quality.

[+] Ampliar

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial