25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Tecnoaula: Cursos del 15 de febrer al 1 de març


Notícies

RSS

Dimecres, 10 de febrer de 2021

Tecnoaula: Cursos del 15 de febrer al 1 de març

Amb tanta formació disponible, és el moment de recollir alguns dels propers cursos, tots disponibles per fer via videconferència: "Seguretat contra incendis per a directors d'obra", "Formació bàsica per elaborar Plans d'Autoprotecció (PAU)", "Curs pràctic sobre el Pla d'emergència municipal per sequera", "Iniciació a la perícia per a enginyers" i "Verificació de baixa tensió". Agenda completa.

Conèixer l'oferta formativa del Col·legi és important per saber què és el que més et pot interessar. A continuació, un recull dels nostres propers cursos:

1. Seguretat contra incendis per a directors d'obra: 15, 17, 22 i 24 de febrer, de 16.30 a 20.30 h. Curs per conscienciar de la importància d'un bon control d'instal·lació i execució dels elements i sistemes actius i passius de la seguretat contra incendis.

2. Formació bàsica per elaborar Plans d'Autoprotecció (PAU): Del 16 de febrer al 20 d'abril, de 16 a 20 h. Formació sobre els coneixements necessaris per elaborar plans d'autoprotecció i per obtenir l'acreditació com a personal tècnic competent en l'elaboració de plans d'autoprotecció per a les activitats i centres d'interès per a la protecció civil local.

3. Curs pràctic sobre el Pla d'emergència municipal per sequera: 24 de febrer i 2 de març, de 9 a 12 h. El curs constarà de dues parts. A la primera s'explicaran els objectius i necessitats del Pla de Sequera. A la segona part es realitzarà un taller pràctic de redacció del Pla, pas a a pas, amb exemples i contestant els dubtes sorgits.

4. Iniciació a la perícia per a enginyers: 23 de febrer, 2 i 9 de març, de 17 a 20 h. Aquest curs està dissenyat per a què tot el col·lectiu de l'enginyeria, que es vulgui iniciar en els informes pericials i llur defensa en els tribunals de justícia, puguin adquirir els coneixements mínims necessaris.

5. Verificació de baixa tensió: 1, 3, 8 i 10 de març, de 18 a 21 h. En aquest mòdul es preten explicar de forma pràctica i amb exemples com portar a terme les mesures i verificacions de baixa tensió seguint la norma UNE-HD 60364-6:2009: Instal·lacions elèctriques de baixa tensió.

Consulta tota l'agenda formativa.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial