Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Agustí Morera deixa la TAAC


Notícies

RSS

Dimecres, 13 de gener de 2021

Agustí Morera deixa la TAAC

El col·legiat i antic Cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN, Agustí Morera, no seguirà formant part de la Taula d'Accessibilitat a les Activitats a Catalunya (TAAC). L'enginyer tècnic industrial, que es jubila definitivament, ha estat membre d'aquest òrgan que ha elaborat diversos documents amb gran rellevància pràctica i legislativa des de la seva creació, fa 10 anys.

El 26 d'cotubre de 2011, el Col·legi i la Plataforma de Tècnics Municipals de Catalunya van organitzar una jornada sobre accessibilitat en els locals de pública concurrència, ja que, aleshores, quan s'havien d'atorgar les llicències d'activitats es produïa un conflicte entre els tècnics municipals i els d'exercici lliure. Fruit d'aquesta trobada, es va demanar a la Generalitat la creació d'una taula consultiva que regulés aquelles pràctiques que, arran l'evolució tècnica, encara no estaven normativitzades. Així va néixer la TAAC, la Taula d'Accessibilitat a les Activitats a Catalunya, formada per, entre altres representants de l'administració i de col·legis professionals, Agustí Morera, antic cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN.

Deu anys i 47 sessions després, Morera deixa de formar part de la TAAC. Darrera seu deixa un llegat d'importants aportacions que han permès aprovar sis documents tècnics que són criteris d'aplicació amb caràcter temporal fins que es publiquen per decret. La tasca de la TAAC s'ha donat a conèixer al Consell d'Accessibilitat de Catalunya i algunes comunitats com Navarra, Aragó o la Comunitat de Madrid segueixen alguns dels seus criteris.

Consulta aquí els Documents Tècnics de la TAAC.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: Miquel Darnés, degà; Jordi Artiga, secretari; Agustí Morera, col·legiat; Jordi Oliva, Generalitat de Catalunya; Àfrica Ariño, Ajuntament de Barcelona; Montserrat Vilardaga, COAC i Jaume Arbós, CAATEEB

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial