Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > El Consell de Col·legis signa la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya


Notícies

RSS

Divendres, 8 de gener de 2021

El Consell de Col·legis signa la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya

Miquel Darnés, degà i president del Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya, ha formalitzat la participació d'aquest òrgan en l'Agenda Urbana de Catalunya, l'eina mitjançant la qual la Generalitat vol potenciar les oportunitats i afrontar els reptes que planteja la creixent urbanització. La nostra corporació podrà, per tant, participar en l'òrgan que treballa per millorar la nostra qualitat de vida.

El 2017, arran la definició dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, la Generalitat va crear l'Agenda Urbana de Catalunya, un instrument per millorar "la qualitat de vida i el benestar de les persones". Gràcies a la signatura del seu president, el Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya forma ara part del manifest que pretén establir les bases per al futur desplegament de l'Agenda Urbana de Catalunya. D'aquesta manera, el Col·legi i el Consell mostren el seu compromís amb la millora dels entorns urbans i se sumen a la redacció dels documents estratègics que s'inicien aquest gener.

El Consell, del qual en forma part ENGINYERS BCN, està presidit pel també degà del Col·legi, Miquel Darnés. La signatura de la declaració ha tingut lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i ha comptat amb la presència d'Agustí Serra, Secretari de l'Agenda Urbana i Territori.

Feu-ho córrer
  • Més

D’esquerra a dreta: Miquel Darnés, degà del Col·legi i president del president del Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya; i Agustí Serra, Secretari de l'Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya.

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial