Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Troba l'enginyer que necessites per a la teva empresa


Notícies

RSS

Dijous, 7 de gener de 2021

Troba l'enginyer que necessites per a la teva empresa

La Borsa de treball d'ENGINYERS BCN ha estrenat un nou servei d'anunci destacat a través de les xarxes socials i el butlletí del Col·legi. L'objectiu és que trobeu l'enginyer de l'àmbit industrial més adequat per a la vostra oferta de feina. També, recordeu, en podem fer la preselecció o la selecció completa. Podeu contactar-nos a ocupacioipromocio@ebcn.cat. Els col·legiats que encara no estigueu donats d'alta a la Borsa de treball feu-ho aquí.

Posar en contacte enginyers col·legiats amb empreses o amb altres professionals és una de les funcions del Col·legi. A més de publicar les ofertes de feina de manera gratuïta, ofereix un conjunt de serveis de pagament per a aquelles empreses amb necessitats extra. Repassem, tot seguit, tot allò que ENGINYERS BCN us pot oferir:

1. Recerca directa: Cercador de col·legiats inscrits a la Borsa de treball que han autoritzat el CV públic sense necessitat d'esperar al fet que s'inscriguin a una oferta concreta. El servei és gratuït.

2. Anunci: Es tracta de la publicació estàndard durant 15 dies renovables. L'oferta en qüestió s'envia als candidats en funció del seu perfil i interessos. També és gratuït.

3. Anunci destacat (novetat): Hi ha tres opcions per fer més visible la vostra oferta:

  • Paquet Bàsic: Publicació destacada durant 1 setmana + 1 piulada a Twitter.
  • Paquet Avançat: Publicació destacada durant 1 setmana + publicació a Twitter i a Linkedin.
  • Paquet Premium: Publicació destacada durant dues setmanes + publicació a Twitter, Linkedin, Facebook, Instagram i al butlletí setmanal.

4. Preselecció: Publiquem l'anunci destacat i, a més, duem a terme el filtrat de CVs. Això vol dir que us enviem aquells que més s'ajusten als requeriments de la vostra oferta.

5. Selecció completa: A més de publicar l'anunci destacat i dur a terme el filtrat de CVs, nosaltres fem les entrevistes i les proves psicològiques. Us presentem un informe amb els millors candidats i us assessorarem durant tot el procés. És l'opció més completa.

Cal recordar que sempre que tingueu cap dubte sobre el perfil que esteu buscant, com definir l'oferta, la feina que desenvolupen els nostres enginyers, etc. podeu contactar amb nosaltres i us assessorarem.

Per a més informació, entreu en aquest enllaç o envieu-nos un correu a ocupacioipromocio@ebcn.cat.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial