Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Jornada virtual sobre autoconsum, mobilitat i 5G


Notícies

RSS

Dilluns, 23 de novembre de 2020

Jornada virtual sobre autoconsum, mobilitat i 5G

El 27 de novembre, de 10 a 11.30 h, es durà a terme la trobada online "El futur de les ciutats a debat". Està organitzada per la Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC) i en ella tres experts tractaran el desenvolupament urbà des de diversos punts de vista. L'enllaç a la reunió és aquest, però per motius organitzatius agraïm que feu la inscripció aqui si sou col·legiats i aquí si no ho sou.

El replantejament de les nostres ciutats en l'escenari que vivim està més d'actualitat que mai. L'associació METGEC, que agrupa 13 corporacions que representen uns 15.000 professionals de l'enginyeria, et convida a assistir a l'esdeveniment online "El futur de les ciutats a debat". Serà el 27 de novembre, de 10 a 11.30 h (enllaç a la reunió). Tres experts, referents en el seu sector, parlaran del desenvoulpament de les ciutats:

  • Alberto Basté ("Generació distribuïda i autoconsum a les ciutats"). Enginyer Tècnic Industrial, especialitat en Mecànica. Certificat com a expert en auditories energètiques. Actualment és soci i consultor energètic d'Energestic. Des del 2018 col·labora obertament amb el Col·legi, exercint com a president de la Junta Rectora de la Comissió d'Energia i coordinador del Post Grau de Gestió energètica eficient d'ENGINYERS BCN.
  • Nel·la Saborit ("La democratització de la mobilitat, la clau de volta del futur"). Enginyera civil. Especialista en transports i mobilitat i màster en Sistemes Intel·ligents de Transport per la UPC. Ha treballat en diferents organismes de la Generalitat. Com a professional autònoma ha col·laborat en diversos projectes de mobilitat a la ciutat de Barcelona i a Sabadell. Actualment forma part del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, on s'encarrega dels temes relacionats amb la  mobilitat, urbanisme, infraestructures i les tasques de cura. 
  • Sergi Figuerola ("5G, una oportunitat"). Enginyer Tècnic de Telecomunicació, llicenciat i doctorat en enginyeria de telecomunicacions pel departament de Teoria i Comunicacions de Senyal de la UPC, PDG-2019 per l'IESE i Màster en Gestió de Projectes per La Salle (URL). Actualment és director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT, membre fundador i CTO de 5GBarcelona, assessor extern de la Venture Builder 5GVentures, codirector acadèmic del postgrau de 5G de la UPC i coeditor de l'estratègia del New Space a Catalunya.  

Inscriu-te aquí (col·legiats/altres). L'acte estarà moderat per Miquel Darnés, president de la METGEC i degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, i promet solucionar molts dels dubtes que ens fem sobre els llocs son habitem.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial