Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IGEMA

Portada > El Col·legi > Notícies > Presenta una candidatura a la junta rectora de la teva comissió


Notícies

RSS

Dimecres, 7 d'octubre de 2020

Presenta una candidatura a la junta rectora de la teva comissió

Fins el 15 d'octubre d'octubre a les 19 h els membres de les comissions podeu presentar una candidatura a liderar la vostra comissió enviant aquest document. En cas que hi hagi més d'una candidatura se celebraran eleccions. Del 20 al 22 d'octubre es podrà votar telemàticament i el mateix 22 de manera presencial (en aquest web hi haurà les candidatures elegibles).

Els Estatuts del Col·legi indiquen que cada dos anys s'han de renovar les juntes rectores (l'òrgan que gestiona el pressupost que la Junta General atorga a les comissions).

Funcionament del procés electoral

Fins el 15 d'octubre a les 19 h els col·legiats que pertanyeu a una Comissió teniu temps a presentar una candidatura per liderar-la (només ho podreu fer en una encara que sigueu membres de dues o més). Envieu aquest document a jgimenez@ebcn.cat per presentar la vostra candidatura.

Cal recordar que cada junta rectora està formada per un president, un vicepresident i un secretari. Si en una Comissió no es presenta ningú, aquesta passarà a mans de la Junta de Govern. Si hi ha una candidatura i es comprova que tot és correcte, quedarà proclamada. I si n'hi ha més d'una, hi haurà eleccions (en aquest web hi haurà les candidatures elegibles). La votació podrà ser:

  • Telemàtica: els col·legiats que formeu part d'una Comissió on s'ha presentat més d'una candidatura rebreu un enllaç per correu electrònic el 20 d'octubre a partir de les 9 h. Allà podreu decantar-vos per una o altra opció. Es podrà votar fins les 17 h del 22 d'octubre.
  • Presencial: Un cop acabada la votació telemàtica, començarà la presencial. Des de les 17 h del 22 d'octubre fins les 19 h es podrà votar a la seu col·legial seguint les mesures de seguretat oportunes.

Les comissions són unes eines de treball útils i necessàries. Participa en el procés electoral i millora el teu col·legi.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial