Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IGEMA

Portada > El Col·legi > Notícies > Estalvia’t un 10% en la taxa de recollida de residus comercials i industrials


Notícies

RSS

Dijous, 14 de maig de 2020

Estalvia’t un 10% en la taxa de recollida de residus comercials i industrials

Com a membre del programa Barcelona + Sostenible i signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat?, ENGINYERS BCN ofereix la possibilitat als col·legiats de veure reduïda la taxa de recollida de residus comercials i industrials en un 10%. Entra aquí si tens el domicili fiscal a Barcelona i, després d'indicar en quines accions participes, emplena el formulari. Tens fins el 30 de juny. Pla d'Acció.

Un benefici fiscal a canvi d'una bona acció per al planeta. Així de fàcil és participar en el programa Barcelona + Sostenible. Us ho expliquem tot a continuació:

Avantatges

Els col·legiats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna o algunes de les accions indicades podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l'any 2021:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2020.
  • Si et cal, obtenció d'una Targeta d'usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

És important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marquis accions proposades per la pròpia activitat econòmica, indica en quin àmbit s'engloba l'acció proposada i explica-la. 

Procediment
  1. Emplena aquest formulari.
  2. Les dades les rep directament la Secretaria Barcelona + Sostenible. Et recomanem que guardis els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.
Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial