25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > ENGINYERS BCN llança un pla d’ajuts per als col·legiats autònoms


Notícies

RSS

Dimarts, 14 d'abril de 2020

ENGINYERS BCN llança un pla d’ajuts per als col·legiats autònoms

La Junta de Govern acorda destinar al pla d'ajuts una part important del pressupost previst per activitats socials, així com els fons cedits per la Comissió d'Ajuts Socials. La partida, de caràcter extraordinari, tindrà una dotació total de 75.000 euros. Des de la Junta es pensa que en moments com aquests s'han de trobar mecanismes de solidaritat que siguin senzills, eficaços i justos per al nostre col·lectiu, en especial per als més vulnerables.

La Junta de Govern posa en marxa un pla d'ajuts per als autònoms i autònoms societaris en actiu que hagin tingut una davallada en la facturació a causa de la crisi del Covid-19. Se'n podran beneficiar tant els afiliats al RETA com els que tenen MUPITI.

Atès que la normalització de l'activitat no es preveu a curt termini, l'ajut es desenvoluparà en dues fases. En la primera es tindrà en compte la disminució de la facturació del primer trimestre. En una segona fase, que es farà si no s´ha exhaurit el fons, es considerarà la disminució que hi hagi en la facturació del segon trimestre. La disminució es mesurarà comparativament amb el mateix període de l'any 2019. L'ajut serà de 100 euros per sol·licitant en cada fase i només es donarà als qui declarin no tenir cap més forma d'ingrés.
 
En els propers dies s'informarà en més detall del procediment i requisits per optar a l'ajut corresponent a la primera fase i que es podrà sol·licitar de l'1 al 31 de maig de 2020.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial