25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Barcelona demana la suspensió de totes les obres


Notícies

RSS

Dimecres, 18 de març de 2020

Barcelona demana la suspensió de totes les obres

Amb l'objectiu de limitar la propagació de la COVID-19, l'Ajuntament de Barcelona ha suspès les obres de promoció pública i ha demanat la suspensió de totes les obres d'iniciativa privada a la ciutat. Adverteix que si es disposa de treballadors executant-les i no es poden garantir les mesures de seguretat suficients cal suspendre-les. També amplia els terminis d'execució d'aquestes obres.

L'Ajuntament de Barcelona, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i amb l'objectiu compartit de limitar la propagació de la COVID-19, ha suspès les obres de promoció pública i ha demanat la suspensió de totes les obres d'iniciativa privada a la ciutat de manera generalitzada.

Aixi, s'adverteix a les persones promotores d'obres, instal·lacions i construccions que s'estiguin fent al terme municipal de Barcelona que si es disposa de treballadors executant les obres i no es poden garantir les mesures de seguretat aprovades per l'Organització Mundial de la Salut, les autoritats sanitàries estatals i autonòmiques i l'Agència de Salut Pública de Barcelona, cal suspendre-les immediatament.

En el cas d'obres menors, encara que es puguin fer complir totes les garanties abans mencionades, el Consistori també demana la seva suspensió arran que les circumstàncies d'emergència actuals comporten també la privació de serveis necessaris per portar-les a terme.

Per evitar que la suspensió sigui un inconvenient per a la finalització de les obres en curs, l'Ajuntament amplia els terminis d'execució de les obres, d'acord amb la durada de la vigència de l'estat d'alarma establert en el Reial Decret 463/2020. Queden fora de l'afectació del decret les actuacions que calgui dur a terme de manera urgent durant la vigència de l'estat d'alarma quan estiguin justificades per garantir la seguretat de les persones.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 25 anys del Col·legi
  • 2021 Any de la Seguretat Industrial