Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > La digitalització de l'enginyeria, a debat


Notícies

RSS

Dijous, 7 de novembre de 2019

La digitalització de l'enginyeria, a debat

Especialistes provinents de les principals institucions i empreses del territori analitzaran els canvis tècnològics de la professió en La jornada "La Transformació Digital de l'Enginyeria". Serà el 15 de novembre, a partir de les 10 h, a la sala d'actes del Col·legi. Vídeo de presentació. Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.

13 col·legis professionals aplegats en l'associació METGEC (Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya) uneixen forces per organitzar "La Transformació Digital de l'Enginyeria". L'objectiu és "reflexionar sobre l'entorn digital de les activitats dels enginyers i treure'n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització".

Programa

A les 10 h. Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública de la Generalitat de Catalunya, Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de la Universitat Politècnica de València, presentarà la primera ponència.

Després d'un coffee break tindrà lloc la taula rodona, amb moderació d'Albert Cuesta, periodista; i la participació de Xavier Torra, president d'Eurecat; Ramon Pastor, vicepresident mundial d'HP; i Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. A continuació serà el torn de les ponències pràctiques de Lluís Verdaguer, fundador i CEO d'Effitronix; Antoni Magariños, subdirector General Adjunt de Serveis Tècnics de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i Mateo Valero, fundador i director del Barcelona Supercomputing Center.

Està previst que la jornada acabi a les 13.45 h. després de la cloenada de Miquel Darnés, president de la METGEC i Xavier Font, vicepresident de la METGEC.

Patrocina l'acte HP.

Dates i horaris: 15 de novembre, de 10 a 14 h.
Lloc: Sala d'actes d'ENGINYERS BCN (Consell de Cent, 365, Barcelona).
Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.
Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial