Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Convocatòria de Junta General Extraordinària


Notícies

RSS

Dimecres, 30 d'octubre de 2019

Convocatòria de Junta General Extraordinària

El 19 de desembre a les 20.30 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d'actes del Col·legi. Durant la sessió es deliberarà i s'aprovarà, si s'escau, el projecte de modificació estatutària parcial. Els col·legiats podreu votar de forma presencial i telemàtica. Consulta la convocatòria (en català o castellà), el projecte de modificació i la memòria justificativa.

En la reunió de la Junta de Govern del 16 d'octubre s'ha acordat la convocatòria de la Junta General Extraordinària, que compta amb l'ordre del dia següent:

  1. Deliberació i aprovació, si s'escau, del projecte de modificació estatutària parcial, presentat per la Junta de Govern, dels articles 1; 2 (apartat 1); 5; 11; 18; 39 i 57 (apartat 4).
  2. Autoritzar a la Junta de Govern per tal que, sense variar l'esperit dels articles aprovats a la Junta General, efectuï les modificacions que siguin necessàries per a la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals, depenent de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Documentació relativa a la Junta General Extraordinària

Convocatòria de Junta General Extraordinària: català / castellà.
Projecte de Modificació parcial dels estatuts.
Memòria justificativa del projecte de modificació dels estatuts.

Votació telemàtica i videostreaming

Aquells col·legiats que així ho prefereixin podran votar telemàticament a partir de les 9 del matí del dia 18 de desembre. S'habilitarà un sistema que permetrà emetre el vot en línia i expressar així la seva opinió sobre la proposta de reforma d'estatuts que es plantejarà en aquesta junta. Pròximament es donaran a conèixer més detalls sobre com efectuar el vot electrònic.

Per poder exercir el dret a vot telemàtic és imprescindible tenir actualitzat el correu electrònic i el número de telèfon mòbil. Es poden comprovar les dades i actualitzar-les a través de l'Àrea Privada.

A més, s'emetrà en directe a través de videostreaming, de manera que tothom que no sigui present a la sala podrà seguir el desenvolupament a través d'Internet i votar telemàticament després del torn de preguntes corresponent. El dia de la Junta ho podreu seguir aquí.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial