Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria


Notícies

RSS

Dijous, 24 d'octubre de 2019

Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya preparen una destacada jornada pel 15 de novembre. Porta per títol “La Transformació Digital de l'Enginyeria” i comptarà amb importants experts del sector. Durant l’acte es donarà a conèixer el resultat de l’enquesta que els col·legiats estan responent i que pots emplenar, si encara no ho has fet, aquí. Vídeo de presentació. Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.

L’associació METGEC (Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya) organitza una jornada sobre transformació digital pel 15 de novembre. L’objectiu és “reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització”.

Programa

A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de la Universitat Politècnica de València, presentarà la primera ponència.

Després d’un coffee break tindrà lloc la taula rodona, amb moderació d'Albert Cuesta, periodista; i la participació de Xavier Torra, president d’Eurecat; Ramon Pastor, vicepresident mundial d’HP; i Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. A continuació serà el torn de les ponències pràctiques de Lluís Verdaguer, fundador i CEO d’Effitronix; Antoni Magariños, subdirector General Adjunt de Serveis Tècnics de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i Mateo Valero, fundador i director del Barcelona Supercomputing Center.

Està previst que la jornada acabi a les 13.45 h. després de la cloenada de Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública.

Enquesta

La jornada donarà a conèixer el resultat de l’enquesta sobre l’ús de tecnologia digital a l’enginyeria que els col·legiats que formen part de la METGEC estan responent. Si encara no has donat la teva opinió t’animem a què ho facis en aquest enllaç. No et traurà més de dos minuts. Com més persones responguin aquesta enquesta més fiables seran els resultats.

Dates i horaris: 15 de novembre, de 10 a 14 h.
Lloc: Sala d'actes d’ENGINYERS BCN (Consell de Cent, 365, Barcelona).
Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.
Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial