Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Expoelectric promourà els col·legiats com a professionals de referència


Notícies

RSS

Dijous, 10 d'octubre de 2019

Expoelectric promourà els col·legiats com a professionals de referència

La fira del vehicle elèctric torna el cap de setmana del 2 i 3 de novembre a Arc de Triomf. Hi haurà una zona expositiva, una de proves de vehicles, els e-Col·loquis i altres novetats que t'expliquem en aquesta notícia. ENGINYERS BCN estarà a l'Espai d’Autoconsum, on donarà a conèixer a empreses i ciutadans els col·legiats que hi ha a la Guia de Professionals.

Fidel a la seva cita, Expoelectric torna a Arc de Triomf els dies 2 i 3 de novembre consolidant-se com la fira del vehicle elèctric més important del sud d’Europa. Per tal que et facis una idea, mira primer el vídeo de resum de l’última edició:

Activitats

Aquest any no et pots perdre:

  • e-Col·loquis: Espai de debat moderat per experts on els ciutadans podran resoldre dubtes sobre el vehicle elèctric, les bateries i l’autoconsum fotovoltaic, tot en un format obert i pròxim.
  • Expotest: Experimenta de primera mà la sensació de conduir els nous models elèctrics i híbrids endollables de les marques del sector en un recorregut en trànsit obert.
  • e-Concert: Concert musical en directe que té lloc al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al voltant, entre l’escenari i l’auditori.
  • Espai d'Autoconsum: T'ho ampliem més endavant.
  • Activitats infantils: Amb jocs, circuïts de motos i karts elèctrics, combinats amb xerrades sobre seguretat viària.
  • Visita tècnica a l’Anella energètica: Properament t’explicarem com assistir a aquestes visites. Expoelectric és en la primera fira del sud d’Europa que practica l’autoconsum a través de plaques fotovoltaiques i vehicles interconnectats a la xarxa (V2G).
Espai d’Autoconsum

En la seva voluntat de liderar la transició energètica, Expoelectric oferirà, per primer any, el Punt d’Informació d’Autoconsum. Es tracta d’un espai didàctic on els visitants podran obtenir informació sobre l’autoconsum i resoldre els seus dubtes. També s'explicarà, d'una manera didiàctica per a la ciutadania, el funcionament de l'Anella elèctrica. El Col·legi, coorganitzador de la fira, informarà a empreses i ciutadans de la Guia de Professionals, on podran trobar enginyers de referència: els nostres col·legiats. El motiu és la recent normativa que obliga que els projectes per a l’autoconsum estiguin signats per un tècnic competent.

Si encara no t’has donat d’alta a la Guia de Professionals pots fer-ho ara en aquest enllaç.

Dates: 2 i 3 de novembre.
Lloc: Passeig de Lluís Companys (Barcelona)
Entrada lliure.
Més informació.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2020 Any de la Seguretat Industrial