Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Borsa de treball d'ENGINYERS BCN


Notícies

RSS

Dijous, 1 d'agost de 2019

Borsa de treball d'ENGINYERS BCN

La plataforma de la borsa de treball és sens dubte una potent eina per trobar feina, durant el 2018 es van publicar 1.200 ofertes i el nombre d’empreses usuàries també ha superat amb escreix la barrera dels 2.000. Consulteu totes les ofertes.

El Servei d’Ocupació i Promoció Professional assessora a les empreses perquè tinguin present quines són les condicions del mercat, els perfils més sol·licitats i també publica ofertes atractives per als nostres col·legiats. Durant el 2018 ha publicat 1.200 ofertes de 512 empreses diferents.

Gràcies al servei de cerca directa de candidats, cada cop hi ha més companyies que fan ús de la borsa de treball, ja que és una gran eina a l’hora de trobar perfils d’enginyeria. Per a més informació el SOPP ha elaborat un detallat informe estadístic de les ofertes de treball del 2018.

A més els col·legiats podeu consultar i gestionar les vostres ofertes a través d'una APP gratuïta disponible per a dispositius mòbils i tauletes amb sistemes operatius d'iOS i Android.

No ho dubteu i feu ús de la borsa de treball, tant si esteu cercant feina com si voleu reinserir-vos en el món laboral o millorar en la vostra carrera professional, més de 1.500 usuaris ens avalen. Consulteu totes les ofertes.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica