Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Es crea la Comissió Tècnica de l'Enginyeria


Notícies

RSS

Dimecres, 5 de juny de 2019

Es crea la Comissió Tècnica de l'Enginyeria

Instal·lacions, Activitats, BIM, Il·luminació, Acústica, Urbanisme, Smart Cities, Accessibilitat i Indústria 4.0. Aquests són alguns dels àmbits que aglutinarà la nova Comissió Tècnica de l'Enginyeria, impulsada per la Junta de Govern i hereva de la Comissió d’Exercici Lliure. Els col·legiats interessats en participar-hi esteu convidats a una reunió inicial el 8 de juliol a les 18.30 h. Confirma la teva assistència.

Durant les últimes eleccions a Juntes Rectores de les comissions no es va presentar cap candidatura per gestionar la Comissió d’Exercici Lliure. La Junta de Govern ha considerat que ara pot ser un bon moment per crear una comissió nova que ampliï l’horitzó professional. La Comissió Tècnica de l’Enginyeria donarà cabuda, a banda dels aspectes tradicionals de la Comissió d’Exercici Lliure, a altres àmbits i perfils professionals entre els quals hi figuren Instal·lacions, Activitats, BIM, Il·luminació, Acústica, Urbanisme, Smart Cities, Accessibilitat, Indústria 4.0 i qualsevol altre que es cregui convenient.

El 8 de juliol, a les 18.30, se celebrarà una reunió oberta a tots els col·legiats interessats per posar fil a l’agulla i fixar les bases perquè la nova comissió comenci a caminar. T'hi esperem! Confirma la teva assistència.

Feu-ho córrer
  • Més


Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica