Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > El Col·legi > Notícies > Nit del Col·legiat i la Professió: el 28 de juny a Masia Rosàs


Notícies

RSS

Dilluns, 27 de maig de 2019

Nit del Col·legiat i la Professió: el 28 de juny a Masia Rosàs

La festa del Col·legi serà, en aquesta edició, més especial que mai. Es farà el 28 de juny a Sant Cugat del Vallès, concretament a Masia Rosàs. Actuarà la cantant Beth i l’arpista Berta Puigdemasa. Demana la teva entrada aquí o presencialment (15€/persona). Inclou sopar bufet i festa final amb DJ.

Us ho avançàvem en aquesta notícia: la Nit del Col·legiat i la Professió canvia. Abandona el nom de Diada de la Professió i es reinventa per enforcar-se encara més al col·legiat. Aquesta edició se celebrarà el 28 de juny a Masia Rosàs (Sant Cugat del Vallès), amb un entorn únic (la intenció és que l’esdeveniment sigui exterior) i una excel·lent comunicació (t’ho expliquem a sota). El Col·legi s'apropa així al Vallès Occidental, on hi ha gairebé 1.000 col·legiats.

L’acte

El podríem dividir en quatre parts:

  • A partir de les 19 h, només entrar, se servirà una copa a la zona coneguda com La Era.
  • Després, començarà l'acte central. Amenitzat per les actuacions de la cantant Beth i l’arpista Berta Puigdemasa tindrà moments per a tot: hi haurà un homenatge als col·legiats que porten 25 i 50 anys amb nosaltres, es resoldran els concursos de pintura, fotografia i fotografia jove i s’entregaran els Premis ENGINYERS BCN als millors treballs de fi de grau, a l’empresa innovadora i al col·legiat distingit. Sempre amb l’ajuda dels patrocinadors: Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), Banc Sabadell, Caixa d’Enginyers i CIRCUTOR. A més, l’empresa Bestours Viatges sortejarà un cap de setmana a una ciutat europea entre els assistents.
  • En acabar l’acte central tindrà lloc el sopar bufet al jardí anglès de la masia. El menú estarà caracteritzat per la varietat i l’alta qualitat.
  • Finalment, hi haurà un espai per a la música i el ball, i l’opció de gaudir d’un combinat. Un DJ animarà la vetllada.
Com arribar-hi

Masia Rosàs està situada al Passeig Olabarria 156, a Sant Cugat del Vallès, i gaudeix d’una molt bona comunicació. Per saber com arribar-hi fes clic aquí. Després, a “Indicacions” i escriu el teu punt de partida. Podràs anar-hi:

  • En cotxe: A 2 kilòmetres de la sortida 8 dels Túnels de Vallvidrera. El temps estimat des de Via Augusta és de 8 minuts. Masia Rosàs disposa d’aparcament.
  • En transport públic: Els ferrocarrils (FGC) tenen una estació a Valldoreix (són 25 minuts des de Plaça Catalunya). A 4 minuts caminant des de l’estació es troba Masia Rosàs. L’últim tren des de Valldoreix en direcció Barcelona és a la 1:52 h de la matinada. A Sabadell, a les 2:35 h i a Terrassa, a les 2:15 h.
  • Amb autocar: Sortida des de la seu del Col·legi a les 18 h (Consell de Cent, 365, Barcelona). Tornada des de Masia Rosàs a les 24 h. Cal fer reserva de plaça enviant un correu electrònic a comunicacio@ebcn.cat, indicant el nombre de places sol·licitades i un número de telèfon mòbil de contacte.

La Nit del Col·legiat i la Professió és la teva nit, la de l’enginyer de l’àmbit industrial. Ens veiem el dia 28!

Demana l’entrada (15 €/persona) en aquest enllaç o presencialment al Col·legi.

Feu-ho córrer
  • Més

[+] Ampliar

Masia Rosàs, a Sant Cugat del Vallès

[+] Ampliar

Masia Rosàs (el punt vermell), des de Google Maps

[+] Ampliar

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2019 Any de l'Enginyeria Biomèdica